//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Fiat Bravo 2009

190 тыс.км 7 л / 100 км Поездки в городе
Хэтчбек Кузов
Газ / Бензин Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

динамика, дорожный просвет

Отзыв

Володію цим чудом Італійського автопрому 3 роки. Купив його випадково, потрібно був транспорт терміново, а тут якраз брат пригнав з Європи Фіата. Поїхав подивитись, перше що сподобалось це дизайн, такі машини рідкість, на дорозі привертає увагуі ергономіка, вона не велика, але місця для людей і багажу достатньо. Це найбільш малопотужна версія з атмосферним двигуном 1.4 на 90 кінських сил, зі встановленим заводським ГБО фірми Ленді Рензо. Розхід газу суто в міському циклі не перевищує 9 літрів,в літку по трасі вкладався в 5.5 літри. По бензині - 7 у міському режимі . Досить тихо працює двигун, іноді їдеш і не розумієш, то автомобіль заглох чи ні, бо двигуна реально не чути, легка керованість, особливо якщо увімкнути у місті електропідсилювач керма, але за містом краще ним не користуватись, бо кермо надто чутливе стає. Кузов не піддається корозії, так як лужоний, кажуть, що лужоні тільки автомобілі в червоному і чорному кольорі, але я це не знаю точно.
Із мінусів: мала динаміка на розгін, по місту то не критично, а от на трасі обганяти фури стрьомно. Але якщо вже розігнався, то летить як пуля. Скільки на педаль давиш, стільки і їде, я розганявся нею до 170, мабуть, може і більше, але якось страшно.
За три роки замінив форсунки гбо, блок управління гбо і проводку гбо бо Ленді Рензо звичайно хороша фірма, але вийшла з ладу плата управління, і було вигідніше поставити все іншої фірми, а все що знялося - продати. У результаті вийшла заміна ГБО - 3000 грн.
Також робив підвіску 18000 грн, але замінив абсолютно все крім пружин. Здивувало що там ще до мене ніхто підвіску не робив, абсолютно всі детелі рідні.
Потрапив у дтп, задній бампер, фари, парктронікидумав будуть проблеми із запчастинами, але ні, все в наявності і не дороге. ніяких проблем. Доречі, самий дефіцитний товар, це резинові накладки на педалі газу і щеплення. Ті що по каталожному номеру за 30-60 грн не пІдходять, а підходять від якоїсь рідкісної Альфа Ромео за 50 Доларів за штуку.
В загальному тільки позитивні відгуки, може, краще було б брати турбовану версію, але там можуть бути нюанси по коробці і щепленню і жаль що вона не на автоматі. Я їздив на Гольфі, Фокусі і Ріо, тож порівнюючи, Браво мені серед них подобається найбільше.

Сергей
04 марта 2023

Подпишитесь на рассылку отзывов о Fiat Bravo

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Фиат

Отзывы о Фиат Браво по годам