//заглушка фото
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Рус Укр

Отзыв Volkswagen Passat B8 2016

182 тыс.км 7 л / 100 км Поездки в городе
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Автомат Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
1-2 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость

стоимость обслуживания, цена, шумоизоляция

Отзыв

Passat B8 Дуже класне авто. Рівень авто, максимально наблизився до бізнес класу. До якості зборки авто нарікать немає, незважаючи на пробіг авто, в салоні нічого не стукає, без будь яких вібрацій, що приємно радує під час поїздки. Мотор 1.6 TDI досить тяготовий як для міста так і на трасі. Звичайно, це не гоночний автомобіль, хто люблю їздити на максимальних оборотах - це авто не для Вас. DSG 7-ми ступка, ідеально підходить для поїздок за містом, розхід 4-5л. Місто 8л в зимовий період, менше не получається за рахунок багатьох холодних стартів.
З мінусів:
- шумоїзоляція могла бути краще, особливо чути шум від колісних арок. Є комплектації з двійним склопакетом але це вже інша вартіть авто.
- ДУЖЕ швидке перекидання DSG з 1-ї передачі на 2-гу . Особливо відчувається при тягнучні в пробці. Від такої експлуатації швидко зношуєть щеплення. Приходиться, навіть при найменші тягнучці, постійно переключати коробку на ручний режим. Я використовую автомобіль 80% у місті, тому стикаюсь з цією проблемою щодня. До цього можна привикнути але коли ви купуєте авто на автоматі не хочеться думати коли потрібно переключитьсь на ручний режим.
З мінусів, поки що, більше нічого не виявив. Управління чітке і дуже комфортне.

Евгений
21 января 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Volkswagen Passat B8

Комментарии (1)
avatar
Віктор | 20 октября 2021 г., 09:29
В корках вмикай режим спорт,там переключає на більш високих обертах

Ваше имя:

Отзывы о моделях Фольксваген

Отзывы о Фольксваген Пассат Б8 по годам