- Керування4.5
- Ціна4.5
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника
дорожній просвіт, коробка передач, шумоізоляція
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна
дорожній просвіт, коробка передач, шумоізоляція
Дуже економний 5-6-л/100км, запчастини підходять з любого Вага. Виглядає класно, молодіжно. Коли турбіна роздується їде доволі бадьоро.
З явних мінусів тільки дорожній просвіт. Як у гольф-4 та Октавії тур, які побудовані на одній платформі, дуже низько розташований підрамник і навіть на невеликих коліях від фур, чешеш ним або навіть піддоном.
дешеве обслуговування, комфорт, ціна запчастин, надійність, м'ягка,
низький кліренс але це не критично
Перша машинка,купив і не пожалів,мягенька,місця достатньо як спереду так і ззаду,задні сидіння скадаються що в багажник можна запакувати купу речей,комфортний автомобіль за достойну ціну,цей ж golf 4 тільки молодіжніший .....Також цедуже потужне авто 125к.с 1,8 газ/бензин .Запчастини всі від гольфа йдуть,німецька якість іспанський автопром,салон Ауді А3.
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
Ідеальний авто на кожен день без перебільшень. Універсальний , динамічний, супер надійний, дуже різка керованість/гостре кермо, авто тримає дорогу як приклеєне тобто прекрасно. Дуже крутий і цікавий дизайн. На платформі MQB побратим VW Golf 7 або Octavia A7. Дуже не дооцінений в Україні. На мій смак авто набагато цікавіше ніж Octavia або Golf. Дає купу емоцій. Обслуговування по цінах і по роботі ідентичне як в Vw/Skoda, той самий регламент і запчастини. Якщо для міста раджу брати Tsi, для траси TDI. Дуже надійні мотори як бензинові так і дизельні. Особисто в мене 1.6 TDI брав для подорожів, двигуна хватає з головою при обгонах і т.д. 190км/год набирає легко. Авто вартує уваги. Один з нюансів, що в двигунах TDI VAG EA288 1.6/2.0, якщо їздити по місту і не проганяти авто по трасі , або не крутити двигун до високих оборотів то регенерація буде вмикалась , що 300км. Її потрібно виконувати. Авто брати тільки з перевіреним пробігом тобто оригінальним. Раджу уникати носіїв стереотипів або Інтернет експертів які ніколи немали VAG, а чули лиш звук. Чудове авто. Для мене мінусів немає. Кому подобається потрібно брати тай не думати і насолоджуватись цим авто.
динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, керованість, ціна
дизайн кузова, якість матеріалів, гальма, шумоізоляція
Владел автомобилем пол года. Очень надежный автомобиль, мотор 2.0 tsi с коробкой DSG 250 дарит одни эмоции, не смотря на внешний вид машины. Расход по городу 12 л, трасса 8 на круизе 150 км/ч. Кузов очень крепкий, оцинкован качественно. Вместительный багажник, да и в салоне место очень много. Ходовка крепкая, сбитая. Из минусов это качество материалов внутри, все быстро затирается, сидения рвутся. В целом автомобилем остался доволен.