- Управление5.0
Водители считают, что цена на этот автомобиль завышена
Высокая цена автомобиля
Водители считают, что цена на этот автомобиль завышена
динамика, простор салона
Все хорошо кроме того что зимой прежде чем прогреется машина нужно проехать в среднем 15км не считаявремени на прогрев 15-20мин.Уже проверила фильтра ,термостат,и прогоняли пробку в радиаторе.
Очень приятно читать такие реальные отзывы,пусть даже все авто не ранее 2001 года выпуска.Но я про свой субарик могу сказать только хорошее и в принцыпе со всем выше перечисленным согласна.Особенно с тем что аутбак универсальная машина можно и на тапочку надавить и по горам зимой при это в машине 7человек,и морду в болоте утопить и не заглохнуть.
дорожный просвет, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость
Було два аутбеки підряд 2011р. Проїхав 200тис. Майже з нуля європа. І 2013р. Америка 50тис. Брав більше150тис.пробіг Майже нічим не відрізняється окрім керування електро рейка і дорогі амортизатори на європі повністю викреслюють америкаця на гідрачах, повністю розумієш різницю в ціні !!!!!!. Європа краще траса, америка місто. Різне передаточне число варіатора. Росход був на три літра менший в європі при однаковій манері руху. Раджу вчасно міняти масло і фільтр в варіаторі, буде їздити до 500тис. Без проблем тягає причіп, човна, впевнений на бездоріжжі, снігу, кризі. Як по мені чудовий універсал без претензій на гоночний автомобіль. Ще одне 12-13 роки, багато від кого чув на 200х тисячах пробиває прокладку головки блока-заводський брак.
дизайн кузова, дорожный просвет, качество сборки, объем багажника, простор салона, расход топлива, управляемость, цена, шумоизоляция
Нещодавно став щасливим власником нового Субару Форестер 2024 р.в. з об'ємом 2.0 л. Автомобіль придбаний в офіційного дилера у м. Хмельницький. Авто купували для використання у сімейних цілях та для подорожей. Не дивлячись на те, що автомобіль купили у самій простій комплектації, він задовольняє всі потреби нашої родини. Великий у салоні, багато місця над головою, великий багажник, достатній кліренс, надійний повний привід, адекватний розхід у змішаному режимі до 9 літрів, притому що двигун поки що на обкатці. Це не перший автомобіль даної марки у нашій родині, до цього вже були аутбек 2005 р.в. та трібека 2009 р.в. Ця марка вже є нашою сімейною і це перший автомобіль із таким маленьким об'ємом двигуна у нашій родині, але дивлячись на авто на стоянці, біля дому, у потоці на трасі - він у мене викликає лише позитивні емоції, та викликає почуття спокою, впевненості, розсудливості. Я знаю що він довезе у будь-яку точку України і не тільки, він не має якоїсь кричущої зовнішності, але він виокремлюється на парковці від інших подібних кроссоверів та джипів. Він не лакшері, він не кричить я нализаний як інші кросовери, але він має свою притаманну тільки Субару магію. Надійний, безвідмовний, готовий до пригод - це наш лісник. Купуйте, якщо є можливість, не пошкодуєте точно.