дорожній просвіт, коробка передач
якість матеріалів, якість збірки, шумоізоляція
дорожній просвіт, коробка передач
якість матеріалів, якість збірки, шумоізоляція
Имел возможность проехать не этом чуде украинско-китайской автомобильной промышленности. Скажу сразу, Таврия есть Таврия, только с улучшенным дизайном, как можно так небрежно делать автомобили вообще не понимаю. Цена абсолютно не соответствует качеству данному транспортному средству. Качество пластика внутри салона - ужасное, машина не проехала и 20 000 километров, а стук как иномарке с пробегом за 100 000, шумоизоляция отсутствует, в дверях большие зазоры, аудио подготовка самая простая, шумит и требует замены. Единственно что понравилось, так это ходовая, которая точно предназначена для езды по нашим дорогам.
об`єм багажника, простір салону, витрати палива, керованість, ціна
шумоізоляція
Другий власник, купив у 2019 році. Перша реєстрація 2017р. Грм ще не міняв. Ремінь у нормальному стані, спостерігаю за станом ременя кожні 3-5 тис.км. міняв помпу, передні тормозні колодки, свічки і глушник. І лобове скло. Розбито було камінням на трасі.На сервіс ще не звертався. Автівка в ідеальному стані, як нова! Акумулятор, ще рідний з заводу, дві шіни рідні, стоять на задку, ще в нормальному стані . Автівкою дуже задоволений . До того в мене було два Авео, з салону. Був Рено меган 2 і декілька автівок малий час. Форд фієста, Фіат стіло, Сеат ароса і Фольксваген поло. Але ціми авто я володів, коли декілька років перебував у Нідерландах. Вони були добрі, але в Україну я їх не повіз. Принципово. Не хочу платити корупційні збори, які перевищують вартість авто.
об`єм багажника, простір салону, витрати палива, керованість, ціна
шумоізоляція