Lexus IS 2012
- 3Комфорт
- 5Ціна
- 5Дизайн

Lexus IS 2012
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, керованість, ціна, шумоізоляція
дорожній просвіт, простір салону, витрати палива, гальма
Загальні враження - позитивні.
Приємна в ходу, підвіска класна, їде теж круто, виглядає досить симпатично. Із мінусів виділю простір в салоні, я 174 см, але мені було не зручно за кермом в плані посадки, низька, довго думає компʼютер, якщо завести і увімкнути задній хід то камера спрацьовує не одразу, десь приблизно хвилину прогружає монітор. Якщо піднавалювати то бенз тає як сніг на сонці, якщо спокійно їздити то до 14 л/100 км можна вкластися, заміряв. Якісні матеріали в салоні, але все таки десь щось да скрипить, треба або підмазати або протерти. Шкіра наче і якісна, але водійське крісло не витримало і тріснули шви під пʼятою точкою на 150к, але це було ще до мене. В цілому залишились позитивні враження від володіння, якщо у вас немає сімʼї то ця машина буде вас радувати, я не міг поставити дитяче крісло, бо мала впиралась ногами в передні крісла. Багажник доречі в принципі доволі вмісткий. За час володіння жодних вкладень, лише надірвався пильник.
- Відгук був корисний?