- Керування5.0
Комфорт автомобіля залишає бажати кращого
Низький рівень комфорту
Комфорт автомобіля залишає бажати кращого
дизайн кузова, динаміка, якість збірки, простір салону, витрати палива
Сложности могут возникнуть с ремонтом из-за отсутствия запчастей, но их всегда можно поискать на разборке или прямо в Интернете.
Seat Marbella достался мне от отца, который утверждал, что этот автомобиль скопирован с Fiat Panda, что оказалось правдой. На вид невзрачный Сеат Марбелла оказался классной машиной для передвижения по городу – шустрый, компактный. Правда, за компактность придётся расплачиваться пассажирам заднего сидения. Ещё одно преимущество авто в маленьком расходе бензина, всего 5,5 литров на 100 км – стою я в пробке и не парюсь, что деньги в выхлопную трубу вылетают.
динаміка, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна
гальма, шумоізоляція
Звичайний VAG , менша ціна за рахунок іншої назви , але в комплектації є все необхідне . Простий і надійний в експлуатації , продуманий і комфортний салон , не вбиваєма підвіска , економний розхід . Що не подобається : передні стійки заважають огляду при поворті , надто низький підлокітник між передніми сидіннями , дуже швидко забруднюється заднє скло . Всі свої колишні авто я згадую за емоціями : BMW 5 - кайф від водіння , MERSEDES Е - впевненість на трасі , Fabia - "запальничка" . В Сеаті я зловив себе на думці , що це надійна конячка . Що до побажань покупцям Алтей - шукайте максимальну комплектацію з роздільним кліматом , круїзом , датчиком тиску в колесах , антизанос . Просто без цього всього авто перетворюється на безликий Фольксваген