Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Хочеш знати все про авто до купівлі?

21 480+ відгуків про автомобілі

Фільтр
Volvo V50 2009

Volvo V50 2009

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

240 тис.км 5.5 л / 100 км Сім'я

За свої гроші машина просто супер.за 3 роки експлуатації міняла тільки розхідники,і в кінці 3 року трішки перебрали перед ходової тому що там де я живу -далеко не найкраща дорога .Дуже економна,комфортна,в обслуговуванні не дорога.Ні разу не підвела.По трасі 160-180 км навіть не відчувається.Марку Volvo зацінила,і поміняла на Volvo xc60,захотілося кросовера.Якщо обираєте собі якийсь економний універсал-рекомендую.

BMW 5 Series 2010

BMW 5 Series 2010

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, шумоізоляція

380 тис.км 8.6 л / 100 км Подорожі

Найкращий варіант співвідношення потужності, економії палива, практичності та надійності.
Великий, тихий та потужний автомобіль.
По ходовій слабке місце - сайлент блоки заднього редуктора.
8 ступеневий автомат - без проблем.
В двигуна N57 типові питання по EGR, виховних заслінках, заростанню впускних каналів, демпферу крутилтних коливань передній шків, ланцюги.

Volkswagen Golf 2011

Volkswagen Golf 2011

ціна, шумоізоляція

250 тис.км 5 л / 100 км Поїздки в місті

Volkswagen Golf 6 2011р 1.6 TDI Владею машиной больше 5 лет. Покупал с пробегом 200 тыс.,сейчас 252 тыс. За это время поменял стойки перед и зад,тормоз.колодки и всё!!!!!!!!! машина не прожорлива,проста в управлении. вовремя масло и фильтра и будет служить долго. Расход радует,город 6-7 л.,трасса 4.5-5.5 л.

Відмінно 4.6
Renault Trafic 2015

Renault Trafic 2015

дорожній просвіт, якість матеріалів, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

дизайн кузова, якість збірки, шумоізоляція

210 тис.км 8 л / 100 км

Ідеальний варіант для сімейного авто + для роботи і подорожей. Спеціально вибирав оригінальний MIXTO, тобто версія вантажо-пасажир. В цілому міг купити любе авто в цьому класі. Рено «золота середина» з точки зору витрачені кошти - товар який отримуємо. Отже Рено обрав саме за такі речі як
1. Популярність моделі на нашому ринку а отже і доступність профільних СТО а також вибір запчастин і розхідників.
2. Доволі стійкий до корозії кузов на відміну від тих самих Віто та інших.
3. Надійні двигуни «при адекватному обслуговуванні»
4. Широкий вибір баз і модифікацій. Бувають довгі версії, повністю пасажирські, вантажні, вантажо-пасажирські, високі, з дверями позаду або кришкою.
Також до 3-го покоління мав попереднє покоління Трафіку і теж був задоволений. Машина проїхала більше 450 тис по нашим дорогам. Єдине що я би радив вибирати після 18-го року з мотором 2.0. Тобто 1.6 теж непоганий, але якщо ви не мотаєтесь між містами і постійно по трасі. Відверто він слабуватий для такого великого автомобіля, також треба слідкувати за його охолодженням, щоб радіатор був не забитий брудом бо ці двигуни дуже теплонавантажені. Звісно тільки хороший дизель на брендових заправках. Також не Китайські найдешевші фільтра. Використовуйте Kneht,Mahle,Bosch і буде вам щастя. Сервісний інтервал за кордоном на них 40 тис. км! Це повний провал. Необхідно міняти мастило кожні 10 тис. Виходячи з цього якщо брати привезені машини то чим менший пробіг тим менше вірогідність що мотор закоксований і ще живий. Також з мінусів це його дизайн. Не всім він заходить. Не дарма його назвали в народі Стрикоза. Памʼятайте що Віто побудований на тих самих компонентах але вартість +5-7тис.$ + проблеми з корозією. Трафік це легендарне авто в своєму класі і його універсальність перекриває всі його незначні мінуси. Доречі реальний розхід палива в районі 8-8.5л/100км.

Відмінно 4.6
Mercedes-Benz C-Class 2010

Mercedes-Benz C-Class 2010

простір салону

330 тис.км 6 л / 100 км Поїздки в місті

Отже, після невдалої спроби пересісти з Мерседеса на ВАГ «джета гібрид» і мінусом в 5к$ за 6 місяців володіння цим чудо-гібридом я повернувся назад до Мерседеса. Авто в одних руках було 13 років і переважно експлуатували її за кордоном, тому знав що і в кого беру.
Тут простий мотор ОМ646 потужністю 136 коней в парі з 6 ступеневою механікою. Розхід солярки в режимі пенсії по трасі десь 4,6 літра, якщо їхати трохи цікавіше то більше 7,5 в мене не виходило «а це при 150+», в місті Львові також більше 8 літрів не бере. В обслуговуванні головне якісні розхідні матеріали і масло! Ходова майже вічна якщо не скакати по ямах. Мінусів для цього класу не бачу, маленька комфортна, економна, дешева в обслуговуванні.
Ці автомобілі комплектуються двома дизелями: ОМ646 і ОМ651. Перший простий як двері з розбірними форсунками Бош і невибагливою паливною, другий має 170 кінських сил, але нерозбірні форсунки Делфі і хитромудру паливну. Якщо хтось готовий за декілька кінських сил мати геморой - вперед! Кузов як і у всіх мерседесів, якщо не вдарений - не гниє.
Загалом це ще один з останніх справжніх мерседесів поки до них не добралися менеджери і айтішники.

Mercedes-Benz Sprinter 2001

Mercedes-Benz Sprinter 2001

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

витрати палива

600 тис.км 12 л / 100 км Подорожі

Я вже один раз почав писати поему про авто із двигуном 2,7 та кузовом L2H2 але можливості порталу різко зменшили бажання до поезії та життєвої надії.
Тому тепер коротко.
Sprinter, вже відома нам машина, бо ми маємо 208 у кузові L1H1 із 2,2 CDI та механічною коробкою передач. І ось при виборі нового брата для подорожей, ми обрали 216 CDI у кузові L2H2 та з коробкою Sprintshift.
Інше авто та інший комфорт, і все набагато краще. Тому коротко - ми могли у салоні робити все! Коли ми пакувалися у подорож, то сусіди думали, що ми їдемо назавжди, бо з хати виносились все крім меблів.
У салоні, сидіння пілот для водія і штурмана, вирішують дуже багато питань: м'яко, зручно, високо, комфортно і коли мороз - не холодно, бо є підігрів.
Двигун 2,7 забезпечує усі потреби у поїздці. Їдучи на Воловецький перевал, при завантаженості на 110% /пасажири, харчі, пальне, мангал, дрова, коти, собаки, дорога родина і т.п./ кондюк працює у штатному режимі і ти ще обганяєш "слабаків-малолітражок". Тигровий рик двигуна на 160+ к.с. тішить вухо але око активно оцінює витрату пального при такому навантаженні. І це перший з недоліків - двигун гамає 12 л дизелю на 100 км, у режимі поборення перешкод та перевалів.
Зручна та комфортна швидкість їзди 90-120 км/год, в залежності від доріг. Круїз радує своєю чіткістю дотримання заданої швидкості а 6-ти ступінчастий Sprintshift в гармонії із двигуном їде як паровоз у заданому напрямку. Хоча рекомендую встановити редуктор 37/9 і буде Вам рай.
Недолік критичний і непоправний... Sprinter поїдає КОРОЗІЯ. Це неможливо побороти, коли ти запізнився, тому Sprinter треба берегти з молодості. Проте, на поварці внутрішні пороги були ще рідними з 2001 року а ззовні все замінили по перший поясок.
Ремонт авто... поки що тільки розхідники: диски, колодки, стійки, мастило, фільтри, наконечники і ще декілька малих деталь.
В попередній версії мого допису були записані шалені кузовні та салонні імпровізації та трансформації. Всім ласки Божої і вдалих подорожей.

Добре 4.0
Citroen Jumper 2024

Citroen Jumper 2024

дизайн кузова, простір салону, витрати палива, ціна

Перший власник 37 тис.км 11 л / 100 км Комерційні перевезення

Автомобіль купували новим в автосалоні використовується для доставки товару це вже не перший сітроен раніше був 2018 року
Коробка дуже слабка вийшов синхронізатор зі строю при цьому що це не на одній машині, машина,не перевантажувалась,задній замок даері розпадається що на старі версії що на новій відкриваєм дверку і він просто на куски відпадає якісь його жахлива він з пластиліна , система Adblue жахлива працює некоректно машина може стати хотя буде показувати що запас ще 2300 кілометрів,чеки постійно вилазять не рекомендую до купівлі через 20 років він буде на смітнику ,в той час коли спрінтер буде возити товар тоннами надалі.

Mazda CX-7 2009

Mazda CX-7 2009

289 тис.км 8 л / 100 км Подорожі

Супер авто . Автомобіль потрапив в нашу сім'ю випадково. Не планували покупку кросовера оскільки живемо в місті. Обмінялися з доплатою на Хонду Сівік. Спочатку скажу чесно прочитавши негативні відгуки в інтернеті трохи сумнівався чи правильне було рішення. Але після кількох місяців експлуатації авто дуже сподобалося. Гарний японський кросовер з витратами палива за містом 6 літрів а по місту 10 літрів . Потужність 173 коника дуже відчувається при обгоні чи на старті . Не знаю чому і хто пише негативні відгуки аде авто за такі гроші просто супер. Кліренс високий+ повний привід, багажник великий. За таку ціну дуже хороший автомобіль!!!!

Renault Megane III 2014

Renault Megane III 2014

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

динаміка, шумоізоляція

270 тис.км 6 л / 100 км Сім'я

4 роки був власником Мегана 3 2014 року, в комплектації GT. Що можу сказати. Автомобіль чудовий. За свої гроші, за вартість догляду, за витрати пального, кращого не знайдете. Комплектації в меганів як правильно хороші. Кузов не гниє від слова зовсім якщо заводський стан. В салоні вистачає місця всім. Багажник велетенський. Керується філігранно. Просвіт непоганий. В догляді доволі дешева і невибаглива. Двигун к9к, механіка 6ст, їхав по трасі 180км/г, тахометр був на відмітці 2500 обертів. І це з витратою пального 5-6 літрів. Яке авто ще так може? З недоліків можу зазначити доволі жорстку підвіску, можливо питання вирішується більш високим профілем резини. Хотілося б покраще шумоізоляцію. Турбіна дає про себе знати лише після 3 передачі, на перших двох від неї немає толку. Доволі слабке заводське світло фар. На високій швидкості дорогу тримає так собі, 180 км/г був максимум, далі було страшно що злечу, хоча авто могло і більше. В іншому автомобілем задоволений повністю.

DAF 85 2016

DAF 85 2016

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

Комерційні перевезення

Крепкий, надежный, доступный, недорогой в ремонте.Большая кабина, большие ящики,полки, хорошая шумоизоляция,теплый зимой,спальник по сравнению с другими марками просто шикарный и удобный! Тяговитый двигатель, в меру кушает ДТ. Информативные и хорошие тормоза, хорош в управлении, дорогу держит неплохо, в меру жесткий и мягкий.В принципе если найти в хорошем состоянии евро-3 то он еще свою службу сослужет. Но мало их уже есть в нормальном состоянии. Из минусов корозия кабины в определенных местах подобно всем Дафам, но если вовремя обработать антикором то все будет нормально. И еще минус немного туповат АКПП, нужно немного помогать с переключениями.А так в принципе не плохой тягач, можно на нем работать и зарабатывать! Удачи всем при покупке!

Добре 3.6
Renault Kangoo 2006

Renault Kangoo 2006

дорожній просвіт, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, ціна, шумоізоляція

350 тис.км 6.5 л / 100 км Поїздки в місті

Кенго 1.5 дизель 2006 року. Авто в мене майже 5 років. З ремонтів робив капіталу двигуна на пробігом 300 тис, та форсунки, це були самі дорогі ремонти. Але після них тількидрібниці, колодки масла, фільтра ітд. З мінусів шумна, хоча була обшита в салоні і обезшумлена. Взагалі авто непогане, практичне, недороге в обслуговуванні, в салоні місця багато, багажник теж великий. Наїзив за майже 5 років 100 тис. Машина ніразу не підвела, в дорозі ніколи поломок не було, без зупинки проїжав 2500 км. Тому на бюджет 3500...4000₴ авто непогане. Але перед покупкою треба уважно дивитись на стан.

Porsche Cayenne 2013

Porsche Cayenne 2013

333 тис.км 8.5 л / 100 км Подорожі

Придбанню передували тривалі вивчення та порівняння матчастини цього та інших автомобілів. Проїхав більше 100 т.км. здебільшого дорогами Європи. За цей цас жодного разу не пошкодував. Потужний але економний, витривалий та надійний. Обслуговування насправді не суттєво дорожче за японців та однокласників. За цей час всього лиш замінена пневма, роздатка по гарантії, частина салентблоків і це зверніть, будьласка увагу після 200 т.км.! Висновок: авто варте кожної вкладеної копійки, якщо вона не остання.

Добре 3.2
    3.2
Skoda Yeti 2014

Skoda Yeti 2014

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, гальма

динаміка, керованість, ціна, шумоізоляція

55 тис.км 6 л / 100 км Сім'я

До покупки електро їздив на Yeti 2.0 4х4 легке бездоріжжя, Траса, село, кожен день по роботі 50-70 км. В день Розхід 5.5л. траса літо Зима 8л. Бездоріжжя біля 10л. Особливо хочеться відзначити зима гори сніг лід Блокування коліс працює на відмінно Шини Bridgestone blizak на шипах 215 65 16 Їде ідеально Кліренс вистачає з розумом Посадка за кермом висока По ремонту поки не можу сказати бо тільки 50 тис пробіг А з покупкою електро пробіг буде дуже повільно розти З мінусів довго гріється зимою Підвіска не комфортна Шум двигуна В поворотах погано тримає Розгін з місця теж не дуже Але то моя думка Більше їжу на Leaf тому порівнюю Комфорт з електро

Opel Zafira 2006

Opel Zafira 2006

динаміка, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, ціна

дорожній просвіт, витрати палива

270 тис.км 10 л / 100 км Сім'я

Двигун 150 к.с., Z19DTH. Купував авто яку пригнали з Швейцарії в 2019 році. До цього їздив на "Лего ВАЗ 2101". Одразу поміняв ремні, мастила. Помпу повернули, сказали, що стара, ще поїздить. При запраці кондіціонера, виявились, що він не працює, електрик знайшов проблему в панелі приладів, але поки шукав на лічильнику замісць 240 тис км пробігу появилось 999999. Тому вирішив її замінити б/у з 170 тис. пробігу. При перелюченні з 3 на 4 передачу, в районі 1800-2000 оборотів пиналась, штовкалась. Після заглушення ЄГР штовхання зникло. Грішив на коробку, три рази робив часткову заміну масла але як знімав заглушку з ЕГР штовхання поновлювалось.Через 2 роки почала ні з того, ні з цього глохнути посеред дороги, при цьому помилок не показувало. Довго шукав проблему, навіть перешивав, бо грішив на ЕГР та сажевий, поки нормальний діагност не вказав на віхреві заслонки. За 1 тисячу гривень купив б/у впускний колектор, заглушив заслонки і замінив, проблема зникла, зникли і штовхання. Масло міняю через 10 тис. Від заміни до заміни не доливаю взагалі. Ще "спеціалісти" знімали генератор то щось порушили в ГУР то трохи тяжкувато крутить руля. В загалі надійне авто, ходова бомба, движок тяне як паровоз. З недоліків то висока витрата палива по місту - 10-12, але в мене досить короткі поїздки, за містом 6.5-7 реальних літрів на сотню. Кузов без іржі, навіть ляда. Шумку треба добавити, бо дізеляку трохи чути. Кліренс малуватий, знизу продольні посилювачі не на кожну естакаду навіть заїхати можна.

Peugeot 308 2014

Peugeot 308 2014

дизайн кузова, об`єм багажника, витрати палива, керованість, ціна

23 тис.км 6.5 л / 100 км Сім'я

5 років у володінні, одні позитивні відгуки. За свої гроші одне з оптимальних рішень на ринку у своїй категорії. Надійний та економічний дизельний мотор, досить динамічне авто, хороші комплектації. Досить якісний текстиль, особливо порівняно до найближчих конкурентів, Мегана та Фокуса. Матеріали середні, не найгірше, але й не щось екстра. В принципі, цілком у рамках свого класу.

Витрата по місту до 7 л, на трасі реально у 4.5 л вписатись. Звичайно, можна і 3.8 л на сотню отримати, але ви не захочете їхати довго зі швидкістю 80-100 км/год. Машина легка, тому мотора 1.6 їй вистачає. Оптимальна швидкість 120-130. Більше 150 їхати довго не дуже зручно, оскільки коротка база та невелика вага починають відривати машину від землі.

Але найбільше що хочеться згадати — стиль. Ззовні ще таке, але от всередині — це вже набагато цікавіше. Невелике кермо спочатку здається дивним, але звикаєш швидко. Зате рейка коротка, і керування чутливе, як у спортивні якомусь.

Керування мультимедіа лише з екрану на любителя, але теж звикаєш. Власне, той ж клімат раз налаштував, і він працює собі.

З недоліків — хіба невисокий кліренс. Якщо часто їздите поганими дорогами — 308 буде не кращим рішенням. Хоча на трасі це навпаки плюс, бо авто добре тримається дороги. Також зважайте на бордюри, обдерти бампер можна запросто. У мене для цього позаду був фаркоп. Ну і після класичного інтерфейсу керування кліматом з крутилками буде незвично. Ще хіба підстаканник тільки один спереду, і нема нормальної полички для речей попереду.

Як підсумок — одне з найбільш недооцінених авто на ринку за прийнятну ціну. Не бійтесь що це француз, насправді якщо авто у нормальному стані то буде їздити і дарувати вам емоції.

Audi A6 2008

Audi A6 2008

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

дорожній просвіт, вартість обслуговування

Перший власник 210 тис.км 12 л / 100 км Поїздки в місті

Повністю задоволений даною моделлю ТЗ.
Якість збірки, матеріалів, динаміка, надійність, місткість, стиль - все це присутнє в А6 С6.
Жодного дня за більш ніж два роки не підвела.
При вчасному обслуговуванні машина віддячить Вам надійністю.
Плюси:
-Надійний та динамічний двигун 3.0 ТДІ з маркуванням ASB 233кс - вважається одним з найвдаліших агрегатів ВАГу.
-Коробка ZF6 також славиться надійністю, хоча сучаснішим коробка як DQ200/250 уступає в швидкості переключення.
-Повний привід Quattro - вважається 4х4 номер 1 у світі.
-при правильному обслуговуванні не боїться великих пробігів, так як бензинові двигуну би цієї моделі

Мінуси:
-вікові такі як: задні арки вкриваються іржею
-задні лед ліхтарі починають глючити
-заміна ланцюгів двигуна вийде Вам в копійку, також як обслуговування дизельних форсунок.

Peugeot 308 2012

Peugeot 308 2012

Перший власник 145 тис.км 4 л / 100 км Сім'я

Машиной очень доволен. В своём классе самая просторная и вместительная.
За расход топлива вообще молчу, наверно самый экономичный дизель.
По городу 4,3 литра, за городом когда ехал с семьёй не спеша 90-110 расход 2,7 литра. На полном баке легко можно проехать 1500 км.
По ходовой: поменял стойки передние на 67 тыс и то, потому что они у меня были в наличии. Задние стойки до сих пор не трогал.
Поменял тяги, салинблоки задние.
Минус в резинке на лобовом стекле, так как когда меняют стойки, надо снимать планку с резиной которая крепится на лобовое стекло, и там со временем рассыхаются направляющие, только герметик поможет, потому что направляющие продаются только с лобовым стеклом.
Когда говорят что Пежо гавно а мерседес и бмв супер, но при этом стойки меняешь за большие деньги через 20-30 тыс. Так за что платить такие деньги за машину, на которых стойки летят через такой коротки промежутки времени как не говоря за тяги и тд.

Skoda Kodiaq 2021

Skoda Kodiaq 2021

55 тис.км 8.5 л / 100 км Сім'я

Писав відгук рік тому.Вирішив додати враження.
Коробка працює чудово, дуже переймався, були певні шуми трансмисійні. Але з'ясувалося що це опора коробки. Коли замінили побачив що розпізнати поламку не можливо. Прошарок гуми дуже щільний та тоненький тому на поворотах пробивала до кузова вібрація. Але на рух аж ніяк не впливало. А так перемикається коректно, зручно хоча й іноді з ривками. До цього привикаєш швидко
Рух за містом це просто чудо. Тримає трасу як вкопана, керованість чудова, швидкість не відчувається. Дуже прийомиста.
Вмістовність салону та багажника не має порівнянь. Коли до прикладу Ленд круїзер стоїть поряд, Кодіак виглядає маленькою автівкою але коли сідаєш у салон туда і туда, розумієш що Кодіак набагато вмістовніший та комфортніший як на мене.
Є жорстнкість підвіски але це доки не наїдеш на велику яму і розумієш що підвіска спрацьовує відмінно, так, трошки тряхне але майже не відчутно. Без розкачувань та інших перехилянь.
За рік задоволення тільки збільшилося. Зважаючи на те що Шкода взагалі економ варіант. Але це не стосується Кодіака ні у чому. Все якісне та надійне. Ціна у порівлнянні з Ауді або Фольксвагеном меньша у двічі. Різниця між ними є але точно не у двічі з параметрами та комфортом.
Це моя суб'єктивна думка тому вирішуйте самостійно, всім вдачі у виборі авто.

Lexus IS 2006

Lexus IS 2006

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

298 тис.км 10 л / 100 км Поїздки в місті

Одразу скажу, що я фанат Лексусів в цілому.
Це моє перше авто і враження від нього тільки позитивні. Динаміка, комфорт, керованість, дизайн кузову і салону - все прекрасно. Не дивлячись на 2006 рік випуску, ще тоді японські інженери продумали, щоб в цьому авто було все для максимально цікавого і приємного користувацького досвіду!

З мінусів можу назвати це ціни на обслуговування паливної системи, це єдине, що тут дороге, тому слідкуйте за якістю дизеля і вчасно обслуговуйте форсунки і насос, відносно невеликий кліренс, але такі авто і не купляють для поїздок за містом по бездоріжжю, і компактний простір позаду в салоні, але це легко фікситься покупкою GS моделі :D

Тож однозначно можу рекомендувати дане авто. Ідеальне поєднання ціни - якості в наш час.

Ford Mondeo 2013

Ford Mondeo 2013

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

219 тис.км 5 л / 100 км Поїздки в місті

Купив авто спонтанно і не пожалкував. Шукав авто на кожен день. В цілях комфорту і економії. Перше моє дизельне авто. Росхід приємний. Були сумніви щодо 1.6. Але після тест драйву зрозумів, що мені достатньо. Можна чіпанути, видалити екологію і заглушити ЄГР, але я противник цього. Після прогріву в гаражі ніякого дискомфорту і сморіду вихлопу соляри Авто задоволений на 100%. Ліфтбек оптимальний варіант, кому потрібен седан з містким багажним відсіком універсалу. Всім добра.

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки за типом транспорту

Хочете придбати автомобіль та сумніваєтесь в правильності вибору? Читайте відгуки від власників машин, на власному досвіді яких розібрані плюси та мінуси авто, проблеми в експлуатації та обслуговувані. В каталозі автовідгуків на AUTO.RIA зібрано більш ніж 21 480+ відгуків про будь-які марки та моделі авто, які призначені допомогти Вам з вірним вибором машини. Відгуки про авто враховують поради та досвід автовласників мишин різних років, коплектацій та модифікацій.