Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Daewoo 1 відгук про Daewoo Sens 2014 року

404 місце
1 відгуків
404 місце
Загальний рейтинг авто
    3.0
    3.0

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, об`єм багажника, простір салону

якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, шумоізоляція

Дивитися всі вживані Daewoo Sens 2014
Фільтр
Добре 4.0
  • Добре
Daewoo Sens 2014

Daewoo Sens 2014

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, шумоізоляція

за такие деньги,машина в полне нормальная,кто хочет лучше,покупайте классом выше

Вас також може зацікавити:
Дивитися всі 202 відгука про Daewoo Sens
Добре 3.2
  • Daewoo Sens 2007

3.2
Daewoo Sens 2007

Daewoo Sens 2007

дизайн кузова, якість збірки, об`єм багажника, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, коробка передач, простір салону

245 тис.км 11 л / 100 км Подорожі

Стоит этой машине отдать должное,благодаря ей я научился делать все сам,начиная от ходовой и заканчивая ремонтом двигателя.Все время что-то ломается.За 140т.км 3 раза делали двигатель на сто и 1 раз я сам.Катушка зажигания это расходник,печка отваливается,коробка передач это что-то,сцепление и выжимной за год три раза поменял,шрусы и пыльники качество ужастного бывало на 500км и опять стучит.Запчасти не дорогие но нужно фильтровать иначе работа на смарку.Лучше купить ланос

Олег

Дивитися всі 3221 відгук про Daewoo
Добре 3.8
  • Daewoo Gentra 2014

Daewoo Gentra 2014

Daewoo Gentra 2014

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, гальма, керованість

якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, вартість обслуговування, ціна

Перший власник 100 тис.км 7 л / 100 км Сім'я

Сучасний одноразовий автомобіль. Їздить поки їздить . Якщо щось ламається знайти запчастини не реально. Більшість запчастин схожі з опелем та лачетті . Але майже нічого з цих авто не підходить. Тобто в ремонті дуже складна. При першій серйозній поломці дорога на металобрухт. Купуйте замість джентри лачетті вона значно надійніша та ремонтопридатна. Вердикт авто по якості дуже погане. Не раджу. Однозначно він не коштує своїх грошей.

Максим

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки про моделі Део