Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

381 відгук про автомобілі

Фільтр
Добре 3.6
Kia Niro 2018

Kia Niro 2018

динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість

дизайн кузова, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, ціна, шумоізоляція

Поїздки в місті

Хто хоче купувати таку машину ,це точно не автомобіль , сідайте спочатку на задній ряд і їдьте … Недостатньо місця для ніг, шум як в літаку , це на гумі середнього класу , голова під стелею і я не високий , а коробка -щоб не заплакати . А багажник , як бардачок. Моя думка , якщо після дастера- піде , а якщо ви розумієтеся на авто то купувати авто за 18000 чи дорожче, щоб економити на пальному …. так собі бізнес план . Всім добра , любіть себе і оточуйте себе достойними речами і людьми .

Погано 2.4
  • Погано
    2.4
Chevrolet Volt 2011

Chevrolet Volt 2011

динаміка, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, гальма, керованість

дизайн кузова, дорожній просвіт, витрати палива, вартість обслуговування, ціна, шумоізоляція

Якщо чесно і відверто... Шкодую що придбав це авто. Справжній жах. Придбана у 2026 році. Саме авто 2011 року. Батарея ніби показує 37 км. Насправді ж взимку 2026 року працював ДВЗ. На акумуляторі практично при мінус температурі не їздить. У Львові повністю відсутня СТО з обслуговування та заміни високовольтної батареї. В цілому у Львові нема фахівців з Шевроле вольт. Бош сервіс у Львові на вулиці Підстригача відмовляє у діагностиці, не кажучи про інші види обслуговування. Обслуговують лише авто групи ВАГ. На левандівці Майстер сервіс також не здійснює обслуговування чи ремонт.

Jeep Compass 2022

Jeep Compass 2022

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

Перший власник 46 тис.км 2 л / 100 км Подорожі

Сучасний позашляховик, потужний та комфортний. На голову вище по якості, динамічним характеристикам та шумоізоляціі за американські аналоги та дорестайлові моделі.
Двигун ДВС турбований на 4 циліндри на передній вісі коліс, електромотор на задню вісь.
Можна їздити як завгодно та де завгодно.
Хочеш тільки передній привіт, а хочеш тільки задній, або постійний повний привід.
Пройшли з ним українську осінь та зиму із -25 морозів.
Сучасний інтерʼєр, великі комфортні дисплеї, усі бездротові функції, а головне це керування голосом!
Заряджається за 2 години, запас ходу на чистій електриці до 56 км як по місту так і по трасі із швидкістю до 130км/год.
Заряджаємий гібрид це майбутнє! Рекомендую.

Lexus ES 2017

Lexus ES 2017

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

дорожній просвіт, об`єм багажника

100 тис.км 6 л / 100 км Поїздки в місті

У моєму використанні це другий гібридний і третій лексус ES, звик тільки до великих седанов, дуже подобається гібридний варіант, економічний і прийомний одночасно. В експлуатації дуже не вибагливий. Автомобіль 2017 року приїхав з Америки з пробігом 60 тис км. вже на спідометрі 115тис км., змінював тільки розхідники фільтра та масла у двигуні та масло ATF у коробці. Дуже надійний в цілому автомобіль, планую переходити на більш свіжу генерацію і тільки з гібридною установкою. З мінусів слабке лакофарбове покриття обов'язково потрібно заганяти його в кераміку. А так у всьому тільки плюси і знову ж таки надійність тототи.

Toyota Prius v 2012

Toyota Prius v 2012

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт

230 тис.км 5 л / 100 км Поїздки в місті

Дуже вмістка, економна, надійна. Супер авто за свої кошти. Для збільшення кліренсу поставив проставки, і їздив як на кросовері, незважаючи на передній привід, через плавність ходу, в авто дуже хороша прохідність по легкому бездоріжжю. Там де на Хюндай Туксон потрібно вже не може проїхати, гребеться, і потрібно вмикати 4WD LOCK, то я ще їду.

Lexus RX 2008

Lexus RX 2008

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, ціна, шумоізоляція

об`єм багажника, керованість

220 тис.км 11 л / 100 км Поїздки в місті

Привет всем!
Через год владения решил написать отзыв о своем авто РХ400 2008 г.в. Общие впечатления однозначно положительные! Дарит уверенность, надежность и комфорт за средний ценник. Плавность хода и мягкость подвески уже всем любителям Лексус известна и я уже не могу воспринимать другие настройки подвески…На дальняк очень комфортно и не напряжно - регулярно езжу 300 км. - на одном дыхании без усталости- хавает все недостатки наших «дорог».Как всегда избитая фраза о правильном подборе т.к. авто уже в возрасте. НО! Если вам попался обслуженный экземпляр с пробегом +~200 т. родного пробега- берите и не пожалеете никогда. Я взял на 205т. , сразу поменял комплект ремней с натяжителем, свечи,/катушки прокладки крышек плюс пару задних сайленблоков и что-то из резинок впереди - все около 1500 у.е. Очень умеренный ценник по ремонту авто. Позже заменил задние стойки /стояли родные/ и одну полуось. Что в районе 500 уе . Вроде все. Никаких проблем не создавал ни зимой не летом. Уверенно и комфортно . Стоит газ - по городу /Киев/расход при нормальной активной езде 12-14 газа в зависимости от сезона. Пробовал для сравнения тошнить - до 10 бенз /11 газа. В общем нет смысла тошнить с учетом очень приятной динамики со старта. Нет сравнения не с 350 ни тем более с 300/330. За счет эл.двигателя и планетарной бесступенчатой коробки паровозная тяга сразу после нажима на тапок. Хороший качественный салон, все необходимые примочки, хороший звук, удобные кресла с большой амплитудой регулировок. Читал перед покупкой на форумах отзывы , где писали о плохих /неудобных для дальняка креслах. Не согласен - просто нужна нормальная регулировка . Двигатель/коробка/гибридная установка - без проблемные. Никого не слушайте по поводу проблем с инвертором. Лексус с 2007 все исправил и заменил через официалов. Немного валкий- дело привычки. Трасса- уверенно и комфортно 160 с большим запасом мощности /200 без проблем и страха/ и расходом 14 литров газа, при крейсерской скорости по трассе 90-100 расход 10 л.газа. В семье у жены Рог 2016 г.в. - хуже по всем показателям кроме возраста и размера багажника]. Багажник с учетом докатки относительно не большой как для размера авто, но при этом салон большой и удобный. В общем однозначно рекомендую к покупке!

Honda Clarity 2019

Honda Clarity 2019

дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, керованість

об`єм багажника

145 тис.км 0.1 л / 100 км Поїздки в місті

Как по мне, дизайн спорный благодаря колесным аркам, а так машина действительно комфортная, до нее ездил на мерсе 212, летом запас хода 80-95, зимой было минимум 40 км, это при минус 10, в Одессе зимой больше и не бывает. Из недостатков: маленький богажник. Не знаю у кого сколько выходит обслуживание, я за год не копейки не потратил. А вот в динамике я бы не сказал что она едет на 212 сил

Добре 3.8
Peugeot 3008 2025

Peugeot 3008 2025

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість збірки, керованість, шумоізоляція

Перший власник 7 тис.км 7.5 л / 100 км Поїздки в місті

Придбав авто 2,5 місяці назад, висаджується акумулятор за тиждень в 0, на сервісі кажуть проблема не в одного мене, треба чекати оновлення, коли воно буде ніхто не знає. Не раджу, це авто оскільки користуватись без проблем, я ним не можу, хоча дуже очікував на таке купляючи авто з салону. Якщо прибрати факт несправності електрики, авто гарне, але кому потрібне ненадійне авто? І відповідь сервісі що треба чекати колись поправлять.

Volvo V60 2014

Volvo V60 2014

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, шумоізоляція

ціна

250 тис.км 3 л / 100 км Сім'я

Дуже динамічне авто, якщо розглядати плагін, 288 к.с. 2.4 дизель дуже надійний двигун. Розхід може бути різний в залежності наскільки часто заряджати. Якщо буде заряджатись тільки від двигуна то 6л. Якщо від розетки то 2-3л. Літом плюс в тому, що коли двигун не заведений кондиціонер працює. А зимой працює вебасто. Якість шкіри на висоті, дуже якісна. З мінусів трохи жостка підвіска але на швидкості це плюс. Ціна авто виходить висока, бо дороге розмитнення станом на 28.10.2025 року це 6000 доларів. Це авто яке реально дарує емоції. Задоволений на всі 100%

Nissan Qashqai 2023

Nissan Qashqai 2023

дизайн кузова, динаміка, якість збірки, коробка передач, керованість

Перший власник 24 тис.км 7 л / 100 км Подорожі

Дуже хороший і комфортний транспортний засіб, дуже м'яка підвіска як для цього бюджету. Адекватні витрати пального. Комплектація в мене ацента. В общем влаштовує все крім одного. "Світло" просто немає слів. Саме обідно те що його не можна вдосконалити, там стоять рефлекторні фари з lED підсвіткою але воно дуже слабенька. Лампи лед не можна замінити, вони впаяні. Автомобіль суперовий, якщо їздити вдень а не вночі. А оскільки часто подорожуємо і попадаємо в ніч це дуже сумно. Більше 80 не розженеся. Перед цим була Suzu то я там бачив все , де я поставив хороший LED лампочки то я там бачив все. Прикреплю фото але воно ще трохи засвітлює по факту гірше набагато.

Honda Clarity 2018

Honda Clarity 2018

динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, керованість, ціна, шумоізоляція

270 тис.км 4.5 л / 100 км Сім'я

Шикарне авто, комфортний салон, великий багажник. Проста у керуванні, наваротів, як в Теслі - тримає смугу, захист від зіткнення, бачить пішоходів, адаптивний круіз та багато іншого.
Як би її просто назвали Accord Gybrid, популярніть була б в рази вище, та ціна більша.
Дуже класне авто за свої гроші. Вважаю, краще в своїй категорії з таким пробігом на єлектриці.

Chevrolet Volt 2016

Chevrolet Volt 2016

дизайн кузова, динаміка, якість збірки, вартість обслуговування, керованість

дорожній просвіт, об`єм багажника, простір салону, ціна

Перший власник 147 тис.км 7 л / 100 км Подорожі

В целом очень хорошее авто , за все время не имел проблем с данным авто , динамика , расход отличный для данного авто , авто надёжное, клиренс маловат плюс после установки защиты двигателя он ещё уменьшился. Маленький багажник , но и авто не большое. Отличная батарея да и в целом гибридная система.

Audi A7 Sportback 2021

Audi A7 Sportback 2021

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, шумоізоляція

дорожній просвіт, ціна

7 л / 100 км

Їздив на цьому автомобілі біля 1.5 року. За цей час нічого не зломалось. Робив тільки ТО, і одного разу прісенс перестав працювати, довелось заїхати до СТО. Машина супер, від їзди отримував кайф кожен раз. Завжди хотілось на неї подивитись, коли зачиняв і відходив від неї. З недоліків, низька, особливо якщо ставити обвіс з rs7, більше немає.

Toyota Aqua 2019

Toyota Aqua 2019

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, коробка передач, об`єм багажника, витрати палива, гальма, керованість

шумоізоляція

80 тис.км 4 л / 100 км

Тойота Аква полонила моє серце. Дуже інтуїтивна машина. Зручно все, починаючи від посадки, закінчуючи поворотниками та паркуванням.
Витрати палива по місту просто смішні. Від трьох до чотирьох з половиною літрів на сотню км. По трасі десь пʼять- пʼять з половиною. Коли я обирала машину, я хотіла таку, щоб і потужна і прохідна по бездоріжжю, і витрата пального була мінімальна. А ще, щоб можна було по трасі гарно розігнатися. І щоб комфортно було завжди. Мені казали, що я мрію про три різні автівки і в одній все це не поєднується. Але я звернула увагу на Тойота Аква. В мене авто максимальної комплектації, ще й зі збільшеним кліренсом. Виявляється, таке буває. Модель Кросовер. Тож, у кого є такі ж запити, як у мене, зверніть увагу саме на цю модель. Реально закриває всі потреби. І компактна і потужна і маневрена і динамічна. Хоч по місту, хоч в подорож, хоч з гарними дорогами , хоч по ямах.
Читала по відгуках, що багато кому мало місця ззаду. Так, там дійсно не дуже просторо, але ж це компактна машина. Тож десь має економитися місце. Далеко не всі і не завжди мають повну посадку авто. Мені важливіше, що дуже комфортно спереду. Водію та одному пасажиру. Бо в 90% випадків я в салоні одна і ще 10% маю одного пасажира. Ззаду за весь час возила людину чи раз чи два. То, чесно, мені здається нема сенсу заморочуватися, наскільки вальяжно може розкинутися умовний задній пасажир. А багажник хороший. Він, якраз таки потрібен постійно.
Хотіла ще окремо похвалити коробку. До цієї машини я більше двадцяти років їздила на механіці і машини на автоматі мені здавалися тупенькими. Я досить багато автівок перетестувала і дуже часто була незадоволена їх реакцією. А тут просто їдеш. Як хочеш. Вона ніби відчуває тебе. Коротше, я задоволена. Раджу 100%

Відмінно 4.2
Suzuki Vitara 2024

Suzuki Vitara 2024

динаміка, дорожній просвіт, витрати палива, ціна

об`єм багажника, вартість обслуговування

10 тис.км 6 л / 100 км Подорожі

Купувалася в салону, початок 2025 року.
Cама машина доволі непогана: повноцінний кросовер, високий чесний кліренс, хороша робота класичного автомату, економний і динамічний двигун, за відгуками угорців і поляків - доволі витривалий до того ж. Витрати - 6,2-6,3 з пробками, заторами, усім чим положено! Дуже радує. Шумоізоляція - так, не дуже, але в усіх однокласників вона не дуже. Єдиний негатив - це дебільний монітор, до якого ти НІЯК не приєднаєшся, якщо в тебе TYPE-C. Тупо ніяк. Страждай.
Цього монітору, я так розумію, і не мало б бути з завода. Він заколхожений салоном. Ну це можна якось пережити. Магніт в дувнік і дріт через всю машину - наше всьо.

Тепер до реальних недоліків

1. Ціна майже як в однокласників Шкоди/Сеат, хоча там і пластик в салоні кращий, і машини по дизайну новіші, хоча мені подобається класичний консервативний салон Сузукі.
2. Вартість обслуговування - як у Фольців і Шкоди, хоча нічого надто складного там нема, ба більше, вона ще й вища ніж заявлена у них на стенді прямо на сервісі... Ну і об'єм робіт по ТО - мінімальна, заміна фільтрів, і ВСЕ. Більше нічого. Ніяких перевірок, ніяких діагностик і оглядів ходової. Для порівняння - на Шкоді або Укравто за ті самі гроші - 7000 грн - дивляться ВСЕ - електрику, ходову, гальмівну, рульову. НЕ сказати, щоб я від цього сильно страждав - мої хлопці на СТО і так все подивляться, а за 12 років стажу я вже навчився чути коли з машиною щось не так.

Toyota Prius 2011

Toyota Prius 2011

дизайн кузова, динаміка, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість

дорожній просвіт, якість матеріалів, ціна, шумоізоляція

217 тис.км 5.9 л / 100 км Подорожі

Была однажды поставлена цель приобрести себе транспортное средство. Причем основными критериями были: надежность, экономность, и выделялась из серой массы. Ну и естественно что бы влезть в определенный бюджет. Катался на тест драйве на рено step way, duster, megan. Думал может новую с салона взять или немного подержанную. Но все не то. Меган хоть и понравилась по салону и удобству, но едет с провалами, педаль в пол и ждешь пока автомат переключит скорость. Но как-то арендовал prius 20 на 3-ое суток с пробегом 400к миль. Как сказал хозяин парка, взяли с аукциона в штатах, отреставрировали кузов и собственно половина пробега накатано в аренде. Ни делалось больше ничего кроме обслуживания. Ест масло грамм 800 на 1000км. Сначала было очень дико, включаешь, двигатель молчит а ехать можно. То глохнет в движении но никак не влияет на темп езды и хорошо отзывается на педаль газа, то заводится сама по себе. Больше всего порадовало "переключение скоростей" если так можно назвать. Наступаешь на тапок, машина подымает мордочку и без рывков с одинаковым ускорением разгоняется до 120кмч. Начал изучать для себя 20 и 30. Prius 30 современнее выглядит, мощнее, и по отзывам исправили проблему двадцаток с масложером. А когда сел и проехался, понял что это то, что искал. Но покупать не спешил, так как нужно было теперь посмотреть на аналогичные гибриды. Изучив разные марки и типы гибридов понравился еще Lexus CT200. Как оказалось стоит та же гибридная установка и движек что и у 30. Но он меньше по размеру, за собой на задних сидениях  упирался коленями в сидение и головой в потолок, когда на 30 этого не было, приборка выглядела футуристично. Да и Lexus CT200 немного дороже стоил. В общем решено, взял Prius 30. Заменил сразу лампы ближнего света на светодиодки, так как штатные галагенки очень плохо освещали. Линзы, эти светодиодки отлично режут, даже не пришлось фары настраивать, поставил и поехал. Заменил все жидкости. Масло залил 5w30, собственно его и постоянно лью. По мануалу оно подходит хоть на крышке двигла написано 0w20. Но лето у нас жаркое, а зимы практический нет из этих соображений и взял гуще. На 160000 поменял колодки на "феродо". Не то что была необходимость, но ради профилактики + смазал пальци. Так как у этих машин есть болячка, они закисают из-за того что часто используется рекуперативное торможение, а редко тормозят колодками. За год наездил около 25000км. Доволен аки слон. Обзорность по сторонам, без привычки, плохая, но со временем это нивелируется. Сзади два окна разделены небольшой планкой. Темное стекло очень удобно сделано, ночью не слепят фарами сзади идущие а днем отлично через него видно из внутри. Опрыскиватели лобового стекла находятся под крышкой капота и имеют клапан от обратного стекания жидкости в бачек. То есть нет потеков по капоту и срабатывает мгновенно после нажатия рычажка. Когда обледенение, довольно быстро нагревается за счет теплообменника ОЖ на выхлопе + элетронагрев заднего стекла. Максимальная скорость 186кмч ограничена электроникой. Довольно резвая, двухлитровых делает без напряга за счет помощи электродвигателя. Курсовая устойчивость, антибукс, стабилизация и распределенная тормозная система делает автомобиль очень управляемым. На максималке замечательно входит в повороты на трассе. Если нужно подняться в гору по гололеду и не помогает режим "В" селектора, нужно отключить комбинацией педалей и кнопок антибукс. То что является плюсом на больших скоростях большой минус на плохих дорогах. Клиренс очень низкий для длинной базы. Часто чиркался пузом, в основном подрамником за наплывы и лежачих полицейских сделанных не по госту. Из минусов еще скрипучий пластик. Как оказалось легко лечится силиконовой смазкой-спреем. Но этого сверчка перед тем как замочить, нужно еще обнаружить. На 30 обезшумка хуже чем на 20, здесь необходимо рукоприкладство. Шум - вещь довольно субъективная, кому то и так сойдет. Средний расход за все время 5.7 л100км. Минимальный и максимальный за полный бак 3,9 и 8,05 соответственно.

Infiniti QX60 2017

Infiniti QX60 2017

Зовнішній вигляд , катки , салон та прикладна панель бомбезні , панорама , люк , огляд дуже зручний , куча асистентів , світло класне , третій ряд і багажник задовільнять будь кого , екрани в підголовниках потішать пасажирів під час подорожей, місця море . Преміальна акустика з заводським сабом - зробить з вас меломана , дуже якісна шумка дороги не чутно , хто писав зворотне - змініть свою гуму на гуму відповідного сегменту , як і авто , і буде топ . Ця машина буде дарувати емоціі. Витрата в мене по місту 8 мінімум 12 максимум , траса при 100 км /год в районі 7-10 літрів . Гібрид не тільки допоможе економити у межах міста , а і дуже класно підриває авто на обгін на трасі- хто любить гасати 245 коней зацінить . Кліренс прекрасний .Запчастини доступніші , наприклад ніж на тойоту чи Хонду, багато підходить від Nissan.
На завершення , треба проіхатися в авто і все зрозумієте , забув, продати за ті самі гроші через 5 років не вийде авто не таке ліквідне як та дідусева Тойота . Миру всім .

Toyota Prius 2008

дизайн кузова, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, ціна

динаміка, дорожній просвіт, керованість, шумоізоляція

220 тис.км 7 л / 100 км Поїздки в місті

Вцілому машина добра, слабеньке лакофарбове покриття але не гниє або метал добрий або ж оцинкована що правда зауважу що у мене американець.
Динаміки як такої немає в порівнянні з потужними моторами відчувається що там стоїть лише 1,5 але і паливо вона нюхає а не пʼє . Реальний розхід на нових свічках та котушках 8-9 зимою та 5-6 літом що правда їжджу без кондиціонера. Авто надійне але складне відносно електроніки не дуже люблять його станції за рахунок гібридної установки. За весь період мав лише один стресовий момент це коли сів малий АКБ тоді не ставиться машина на P та не запускає велику батарею відповідно не запускається вцілому. Багато обдумував та все ж поставив звичайний АКБ а не AGM хоча багато є дискусій що це не зовсім правильно. Поставив в листопаді відʼїздив всю зиму машина стояла на дворі було часом -15, поїздки мої короткі не більше 10км. Нічого він там не під-мерзав, заряд брав та бере добре принаймі пройшло вже 5 міс АКБ себе добре почуває і не просідає. Звичайно до конектив стандартні клеми та поставив більшої ємності АКБ . Чому описав цю проблему бо не знайшов її на Українських форумах. Буду радий якщо допоміг комусь хто вагається зараз з цією покупкою.

Toyota Prius 2008

дизайн кузова, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, ціна

динаміка, дорожній просвіт, вартість обслуговування, шумоізоляція

220 тис.км 7 л / 100 км Поїздки в місті

Взагальному машина досить проста та винослива. За 2 роки нічого особливого окрім звичайних моментів не ламалось. Єдиним є те що це гібрид і станції не дуже хочуть до них дивитись. Основну проблему яку я мав це сівший малий АКБ який призводить до того що машина не стає на parking що відповідно призводить до паніки та не запускає основну Батарею. Замінив я його на звичайний не AGM , прийшлось замінити клеми на стандартні а саме просто до-конектив. Відіздив всю зиму з листопада до квітня ніяких проблем нічого він там не перемерзав та й добре заряд брав. Зимою були морози до -15 машина стоїть на дворі ніяких проблем з АКБ не було. Описав цю проблему бо нажаль не знайшов на Українських форумах цього обговорення. Радий якщо комусь допоміг хто зараз вагається який АКБ взяти.
Машиною задоволений, звичайно вона в порівнянні з потужними двигунами не їде -
не для молоді вона але і не споживає палива як я кажу нюхає лише. Реальне споживання на нових свічках та катушках 8-9 зимою і 5-6 літом але їжджу без кондиціонера. Лакокрасочне слабеньке але вцілому машина не гниє або метал добрий або оцинкована що правда зауважу можливо це має значення в мене американець.

Добре 3.6
Volvo XC60 2024

Volvo XC60 2024

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, гальма

об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна, шумоізоляція

Перший власник 12 тис.км 10 л / 100 км Подорожі

Смикнуло мене купити ще раз Вольву... в плагін-гібриді підкупило можливість їздити на електриці, маю такий досвід на СуперБ, дуже задоволений. Але це ж наче паркетник, бо на СуперБ я залишив за рік на наших дорогах 5 колес, пневма, а потужність просто рве! Преміальний салон, все м'яке, але при цьому якесь куце і місця для дрібниць фактично нема... куций підлокітник і бардачок, такі собі вузенькі кишені бокових дверей, хоч і м'якеньких. Наче й непогана керованість, але лишень в місті, бо далі на тесдрайв не дали, а за містом ой капець - після 100 тримаєш те кермо двома руками, бо носить її від легкого руху. Такий гарний звук, але така погана система! Нічого на ній не відрегулюєш без втрати контролю дороги. Це безпека?!!! Двері, доречі, прикривають пороги - це великий плюс проти того ж Х5. Підвіска комфортна, пневма, але якщо заїхати на високу перешкоду, то треба перейти в режим відповідний і тільки тоді авто піднімається. А якщо мені достатньо підняти авто, то так не можна.
Ну і накидаю негативу.
В електричному режимі задній привод шкрябає як на жигулях... аж потім заводиться двигун і їде якось. Той двигун реве як скажений при розгоні. А їсть... якщо їхати крейсерська 120-125, то не менше 9л/100км. За кордоном де можна їхати 140 - 11+. На 140 вимикається "автопілот" ... капець, ну на ВАГ такого не бачив... розпізнавання знаків в Україні не працює - навіщо ж брешуть продавці в Україні? Але хай би не працювало - так це коло з двома мінусами на щитку і на проекції дратує. Фари, які типу вирізають в автоматі - повна лажа. Вони миргають як світломузика, дратують зустрічних і водія. Якби ж я не бачив, як то працює в Тігуана, СуперБ, ІД - то може б думав, що так треба.
А щиток водія... ну це просто жах - сьогодні всі дозволяють налаштувати вигляд під себе, тут же - НІЧОГО! не можна змінити. Так навіщо його цифровим робити? Вже б поставили як в старину стрілочки. Заради карти? Так вмикаєш не гугл-карти і все, чорна діра перед вами.
Окремо про роботу застосунку - авто і застосунок кожні три місяці вимагає зайти знову. То б нічого, але глобальна система Вольво, досить зручна для перегляду параметрів [але не так як Волькфагенівська] і глючна, та й в акаунт по смс не зайти, якщо акаунт по номеру телефону, бо смс не приходить. В результаті починаються "танці з бубном" і тратою часу для поїздок на сервіс, що не реально, коли твої поїздки від дому до дому вимірються тисячами кілометрів і тижднями...
Висновок - Вольво ближче до авто з Китаю настільки, що володіння нею мало би коштувати відповідних коштів. І я ніколи не погоджусь з твердженням, що це преміум авто - ні, це середняк на рівні концерну ПСА, єдиний його плюс - це салон. Але тоді до чого ж тут авто, якщо воно схоже на дорогі меблі?

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки за типом транспорту

Хочете придбати автомобіль та сумніваєтесь в правильності вибору? Читайте відгуки від власників машин, на власному досвіді яких розібрані плюси та мінуси авто, проблеми в експлуатації та обслуговувані. В каталозі автовідгуків на AUTO.RIA зібрано більш ніж 381 відгук про будь-які марки та моделі авто, які призначені допомогти Вам з вірним вибором машини. Відгуки про авто враховують поради та досвід автовласників мишин різних років, коплектацій та модифікацій.