Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Як перевірити юридичну чистоту авто?

Geely 3 відгука про Geely SL 2011 року

Відмінно
3 відгуків
4.7
Загальний рейтинг авто
    4.7

ціна, дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів

якість збірки, шумоізоляція

Дивитися всі вживані Geely SL 2011
Фільтр
Відмінно 4.8
  • Відмінно

Geely SL 2011

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

якість збірки, шумоізоляція

138 тис.км 10 л / 100 км Сім'я

Автомобіль комфортний з просторим салоном та великим багажником. Запчастини доступні та без проблем можна замовити через інтернет. Двигун надійних і невибагливий, показав себе добре. Великий кліренс, помірна витрата палива, як для такої важкої машини. З мінусів можна відзначити слабку корозійну стійкість кузова та недостатню шумоізоляцію з завода.

• Відмінно

Geely SL 2011

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, об`єм багажника, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

динаміка, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива

Перший власник 52 тис.км 9 л / 100 км Сім'я

Авто хороше на свої гроші. Сучасний дизайн. Гарно виглядає в потоці машин. Гарно керується і відзивається. Прийшов завів і поїхав. З мінусів розхід палива 9-9,5 літрів в середньому. Заводська покраска автомобіля бажала б тільки кращого. Так і антикорозійна обробка.

Відмінно 5.0
Geely SL 1.8 MT (139 л.с.) 2011

Geely SL 1.8 MT (139 л.с.) 2011

Отличный автомобиль за умеренные деньги

не хватает мультируля

За все время пользования,только положительные эмоции.Динамика,комфорт на высоте,немного шумноваты арки

Вас також може зацікавити:

• Geely CK 2007

Добре
Geely CK 2007

Geely CK 2007

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна

якість матеріалів, якість збірки, гальма, шумоізоляція

90 тис.км 10 л / 100 км Сім'я

Чудова машина і за свій бюджет напевне краще і не знайти. Мотор коренями тойота тому з ним ніяких проблем і поки крутить колеса довезе будь куди. 94 кс на трасі маловато но і так може бігти 170 км/год но я більше 140 не набирав не на наших дорогах. Керується чудово завдяки надійному макферсону спереду і многоричажній підвісці ззаду відчувається досить легшей ніж в паспорті. Чудове авто для начинаючого слухняне в рулі і зірвати в занос КРАЙНЕ важко даже на грунту. Я б сказав що воно єкономічне і даже в городському циклі "прожарки" до 5000 обертів двигуна рідко коли споживає більше 10-12 літрів газу на 100 км. З мінусів відсутність шумоізоляції і якість матеріалів. В цілому задоволений машиною ніколи не підводила но час іде і хочеться щось солідніше.

Василь •

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки про моделі Джилі