//заглушка фото
Як перевірити юридичну чистоту авто?

Рус Укр

Отзыв Volvo XC60 2012

148 тыс.км 185 л / 100 км Поездки в городе
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Автомат Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Volvo xc 60 R-dising. Варто почати з того, що за допомоги даного автомобіля мені вдалось уникнути 3-ри ДТП, а це дуже важливо! Система автоматичного тормозіння City Safety 3-ри рази в пробках спрацювала. Можна дивитись в тел. чи заговоритись і зіткнутись з авто який з переду, а системи захисту від Volvo не допустить! Коли відбувається такий захист ти починаєш цінити даний автомобіль по справжньому!
Обслуговування даного автомобіля за 2-ва роки вийшло до 500$ замінив передні бліни, колодки, сайлінтблоки, суто одні розхідники й це нормально! Залежно де купляєте запчастини. Потрібно проводити детальний аналіз і шукати кращу ціну для себе, а не брати зразу в першому магазину.
2.0 дизель перед ведучий - мотор економний 7.5л на 100-км по трасі 8.5л на 100-км по місту
Класні враження від даного автомобіля, преміумсегмент, представницький, салон після 185.000 в дуже гарному стані;якісні матеріали які не можливо вбити! Рекомендую.

Володимир
22 марта 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Volvo XC60

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Вольво

Отзывы о Вольво ХС60 по годам