debug 0507 header1
100% на зв’язку – продавай з додатком
Завантажити
debug 0507 header2

Тест-драйв МГ

Спасибо! Вы подписались на рассылку новостей от AUTO.RIA. Каждый вечер Вы будете получать самые интересные события дня в одном письме.
Вы еще не добавляли материалы в Избранное Открыть ленту новостей

Лента

Тест-драйв MG HS. Спортивний костюм для спокійних прогулянок
Автор: Роман Беньковский
на правах рекламы
На випробуванні AUTO.RIA – 4,6-метровий MG HS із 1,5-літровим турбодвигуном і роботизованою коробкою передач у вельми яскравій комплектації Trophy. Невже знову? Не зовсім так: з часів нашого попереднього тест-драйву кросовер встиг отримати оновлення, яке вплинуло не лише на зовнішній стиль. На що ж варто розраховувати потенційним покупцям?
2024-03-01 09:13
0
В Избранное
Добавлено в Избранное Перейти
Тест-драйв MG One: подорож починається з першого кроку
Автор: Юрий Боднарчук
на правах рекламы
Ставлення виробника до номенклатури сучасних моделей MG може здатися доволі непослідовним: у лінійці є легковики з цифровими індексами (MG 3, MG 4, MG 5 тощо), абревіатурами (ZS та HS) і навіть власними іменами (наприклад, на домашньому китайському ринку «електричку» MG 4 називають Mulan, а в Україні пропонують топовий електричний кросовер Marvel R)... Назва нового MG One (себто «Один») навряд чи випадкова і точно має бути символічною. Невже вони вирішили почати все нанівець?
2024-02-09 12:41
0
В Избранное
Добавлено в Избранное Перейти
Тест-драйв MG Marvel R: у зоні підвищеної уваги
Автор: Александр Антонюк
на правах рекламы
Гонитва серед електромобілів тільки набирає обертів, але український ринок вже може похизуватись їхньою чималою кількістю. Однак у разі вибору «авто на батарейках» як основного транспорту для сім’ї одного лише захоплення новітніми технологіями замало, – варто брати до уваги питання надійності, комфорту й здатності долати великі відстані на одному заряді.
2023-10-13 14:51
0
В Избранное
Добавлено в Избранное Перейти
Тест-драйв MG 4: готовий піти у розвідку?
Автор: Юрий Боднарчук
на правах рекламы
Потенційний покупець нового електромобіля в Україні має бути оптимістом і навіть трішечки авантюристом: саме про це свідчать рейтинги продажів «електричок», очолювані переважно легковиками, імпортованими з внутрішнього ринку КНР незалежними дилерами. Звісно ж, визначальним чинником за теперішніх реалій є ціна, але й пасивність офіційних імпортерів примушує шукати гідних варіантів деінде. Втім, сьогодні на тест-драйві AUTO.RIA – найдоступніший на українському ринку новий електромобіль з тривалою «фірмовою» гарантією і сервісною підтримкою.
2023-09-05 12:21
0
В Избранное
Добавлено в Избранное Перейти
Тест-драйв MG HS: сімейні вигоди без зайвих витрат
Автор: Александр Антонюк
на правах рекламы
Якось непомітно пройшов повз нас початок життєвого циклу сімейного кросоверу MG HS в Україні, а вже незабаром його навіть готують до оновлення! Воно і не дивно, адже події в країні мають свої наслідки й для автомобільної галузі. Втім, ми все одно перепрошуємо за затримку і поспішаємо виправити ситуацію, — не в останню чергу через шалену кількість запитів про героя цього тест-драйву. Адже на незнайомого з цією моделлю автомобіліста чекають багато несподіванок!
2023-06-30 09:30
0
В Избранное
Добавлено в Избранное Перейти
Тест-драйв MG5: вырос из своего класса
Автор: Сергей Бовтко
на правах рекламы
Седан MG5 врывается в такой сегмент украинского рынка, где главные роли уже давно распределены. Но новинка предлагает несколько «убойных» фишек, которые заставят поволноваться многих одноклассников.
2021-12-21 09:25
0
В Избранное
Добавлено в Избранное Перейти
Тест-драйв MG ZS: свели баланс
Автор: Сергей Бовтко
на правах рекламы
В руках спецкора AUTO.RIA – один из первых кроссоверов марки MG, снова появившихся у нас после ухода бренда с украинского рынка пару лет назад. Новый импортер, новый модельный ряд, новые планы - хочется верить, впечатления тоже будут новыми!
2021-09-14 09:03
0
В Избранное
Добавлено в Избранное Перейти

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Приглашаем

в официальное сообщество
на AUTO.RIA в Facebook

Присоединиться

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →
Новости по моделях марки MG рубрики Тест-драйвы
  1. MG HS (2)
  2. MG 5 (1)
  3. MG ZS (1)
  4. MG Marvel R (1)
  5. MG 4 (1)
  6. MG One (1)
Автоновости:

Перевірено людьми