Як перевірити юридичну чистоту авто?

Відгук Opel Meriva 2007

1-2 роки Час володіння
Оцінка авто
Відмінно
Плюси і мінуси

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

Відгук

Мою в володінні мерів очку 2007-р.в пригнаній з Німеччини, я перший власник, двигун 1.4 z14xep бензин на ланцюгу, їзда переважно по місту і на не далекі поїздки по трасі, розхід 7.3 л. На 100 км, в авто подобається все, висока посадка, зручна в керуванні, є кондиціонер, 4 п. Б, анти букс, антизанос, абс, передні скло підіймачі, електрорегуліровка дзеркал. Ізо фікс для кріплення дитячого крісла, авто не підводило ні разу, заміняв пока що тільки масло і фільтри, задні тормозні колодки, якщо ви шукаєте для себе гарну практичну машину рекомендую, лишитися задоволені, але з умовою що не попадете на хлам який перекупщики продають, з мінусів це скрипить задня ляда, передні стойки які тримають лобове скло мішають оглядності, більше мінусів Я в ній поки що не знайшов,
P. S Я шукав для себе саме цю модель і з саме цим двигуном тому Я знав що мене приблизно очікує.

степан
02 березня 2021