Хочеш знати все про авто до купівлі?

Відгук Audi Q5 2012

• Керування
  • Надійність
  • Ціна
Плюси і мінуси

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, гальма, керованість, шумоізоляція

витрати палива, вартість обслуговування, ціна

Відгук

Хочу сказати до помiняв аудiа6 на аудi q5 так як хотiв бiльш високу машину,щоб можна було бiльш впевнено почувати себе зимою,бо дороги не чистять. Взяв q5 , брав Америки але цiлою ,без ударiв i тд.Скажу що обслуга не з дешевих,починаючи з колiс - зазвичай вони чуть не лисi {5] мiлiметрiв. 19 радiус коштуе досить дорого,треба бути до цього готовим,це мiнiмум плюс 600 yе. Замiна цепа теж скажем вiдчутна по грошам {500 уе]. Замiна масла в коробцi теж 500 уе. Ходова безпроблемна,пока нiчого не турбуе. Безключовий працюе на всiх 4 дверях також безпроблем. Приемна функцiя кнопка запуску i панорама. Все добротне i радуе по всяк день. Машина коштуе своiх грошей. Да ,щуп електроннний. Масла не бере, провiрено. Коробка 8 ступка,працюе чiтко хоча пробiг 240 тисяч.Бензину бере добрячих 15 лiтрiв по мiсту. Треба бути до цього готовим. Не 8 i не 10. По тасi якщо аккуратно то до 10.

Головне зразу обслужити i буде Вам щастя !

Анатолий
сьогодні