Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Хочеш знати все про авто до купівлі?

705 відгуків про 1989 року

Фільтр

Opel Vectra A 1989

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

256 тис.км 9.5 л / 100 км Комерційні перевезення

Чудове авто, надійне, потужне, в мене 2.0 мотор, не їде, а летить, із ремонту нещодавно пробило прокладку ГБЦ, скоріше за все до цього вона не замінювалась взагалі ще з заводу, або якщо і змінювалась дуже і дуже давно, не спрацював датчик увімкнення вентилятора, а по рекомендації людини яка займалась ремонтом авто на власному СТО 25 років, там була залита Вода замість антифризу, так так вода, і коли я зрозумів що саме через це я влип, був у розпачі, тому перевіряйте інформацію навіть від супер досвідчених людей, але навіть з закипівшим двигуном машина не залишила мене в області а довезла до самого дому, це приблизно 100 км, це велика рідкість друзі, повірте одиниці автомобілів так зможуть, ціна заміни прокладки усіх комплектуючих разом із фрезеруванням голови заміною ГРМ, масла, промивочного масла, масляного фільтру, антифризу, заміни датчика увімкнення вентилятора коштувала 8000 грн., але після такої процедури я можу порівняти машину з літаком, тепер вона дійсно літає, проблема це арки задні, саме в мене тільки одна почала потихеньку підгнивати, але сподіваюсь що до настання холодів я знайду толкового майстра, який так само за приємну ціну зможе мені це відрихтувати, дно ще куди не йшло, але також є кілька місць де без особливих ускладнень можна викруткою потрапити у салон, але шановні не забувайте, автомобілю саме моєму взагалі 35 років, тому такі дрібниці не сприймайте близько до серця, це моє перше авто за кермом якого я поки що 3 місяці, ще жодного разу не пошкодував про свій вибір, я рекомендую всім хто захоче купляти цей автомобіль, шукати просто хороший варіант, перевірити максимально, і повірте такий автомобіль без приємних емоцій не залишить нікого, приємних і спокійних поїздок усім вам, Слава Україні!

Nissan Maxima 1989

Nissan Maxima 1989

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

об`єм багажника, вартість обслуговування

311 тис.км 12 л / 100 км Сім'я

Авто - супер. Двигун 3.0 V6 дуже бадьорий, на трасі ніхто Вас не наздожене. Авто надзвичайно надійне, комфортне, м'яке. В свої 30+ років кондиціонер видавав на виході з повітроводу в салоні +7,8°С. Як сказав майстер, котрий заміряв - він в шоці, адже це заводський параметр, і він не очікував побачити менше, ніж +13-14°С. Кузов дуже зносостійкий. Щоб з'явилась корозія - треба гарно постаратись. Двигуну взагалі нічого не страшно. Ходовка - найм'якша серед усього, на чому мені доводилось їхати водієм/пасажиром. В загальному - це ідеальний седан. Але є один суттєвий мінус: наявність запчастин. Я продав авто трохи більше, ніж рік тому. І реально все впиралось виключно в те, що нових запчастин взагалі немає. А старі - не знайдеш. У мене там вже були замінені стартер, тормозні шланги, пружини - все на аналоги з інших авто, з перевареними кріпленнями. І це виходило значно дорожче, ніж на інші авто люди беруть абсолютно нові оригінальні запчастини. Ось і все. Скучаю за цим авто, воно назавжди в моєму серці. Якби не складнощі в обслуговуванні - ніколи б, може, і не поміняв.

ИЖ Юпітер 5 1989

ИЖ Юпітер 5 1989

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, вартість обслуговування, керованість, ціна

об`єм багажника, витрати палива, гальма, шумоізоляція

17 тис.км 6 л / 100 км Подорожі

Чудовий мотоцикл для любителів збирати погляди людей і возити за собою запчастини
До юпітера була планета 5 та планета 4, можу сказати, що юпітер потужніший, швидкий, але капризний в ремонті, потребує точних налаштувань системи живлення і запалення.
При дорогому маслі не димить зовсім.

Volkswagen Golf II 1989

Volkswagen Golf II 1989

500 тис.км 5 л / 100 км Поїздки в місті

За декілька років поміняв дуже багато авто,але остановився на гольф 2 1.6 тд. Машина дійсно зроблена для народу. За 7 років міняв тільки масло фільтра,колодки.Один раз поміняв кпп і сцеплення.Кпп поміняв із-за того що підтікало масло і вийшла із ходу 5 швидкість, а так напевно і не міняв. По мотору взагалі нічого робив,тільки парубки охл. жирності міняв. Розхід палива 5л, запчастини дешеві.

Ford Escort 1989

Ford Escort 1989

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

дорожній просвіт, простір салону, шумоізоляція

161 тис.км 7 л / 100 км Поїздки в місті

Авто хорошо себя показало в эксплуатации. Надёжный и простой автомобиль, при хорошем обслуживании никогда Вас не подведёт. Смотрится очень классно. Управляется чётко и уверенно стоит на дороге.

Peugeot 309 1989

Peugeot 309 1989

дизайн кузова, якість матеріалів, гальма, шумоізоляція

227 тис.км 5.6 л / 100 км Подорожі

Очень резвая и экономная. Запчастей недорогих полно. Проехала всю Украину, побывала в Польше. Не подводила ни разу за полтора года и 30 тысяч.

Відмінно 4.8
Suzuki Swift 1989

Suzuki Swift 1989

шумоізоляція

480 тис.км 6 л / 100 км Поїздки в місті

Об этой машине остались самые тёплые воспоминания. Юркая ,резвая ,хорошо управляемая и летом и зимой надёжная маленькая , но просторная для среднестатистического человека удобная с отличной проходимостью ,что летом ,что зимой машинка из категории " плюнул в бак ,пукнул в колёсико и уехал ,
НО , на svift 1989 - 92 сразу ставим 175ую резину ,Двигатель любит повышенные обороты ,а коробка ,механика ,5ступка , ,спокойно принимает режим 1я-3я-5я и служит долгие годы безотказно.

Daihatsu Applause 1989

Daihatsu Applause 1989

Сім'я

Дуже надійне японське авто, хороша динаміка, якісні матеріали, комфортний салон.

BMW 525 1989

BMW 525 1989

320 тис.км 10 л / 100 км Поїздки в місті

Дешева в обслуговуванні, комфортна, економна, прийомиста. Відповідає ціні.

Mitsubishi Galant 1989

Mitsubishi Galant 1989

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

дорожній просвіт, простір салону, витрати палива, шумоізоляція

570 тис.км 10 л / 100 км Подорожі

Хороше авто, з мінусів це розхід та низький кліренс.
Авто прощає багато помилок, коробка дуже витривала, двигун один з надійніших, спокійно 500-тис. проїде і більше якщо доглядати.

Добре 4.0
  • Добре
Peugeot 405 1989

Peugeot 405 1989

дорожній просвіт, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, гальма, ціна

динаміка, якість матеріалів

Сім'я

Хороший автомобіль на свої гроші. Непоганий дизайн, дешеві запчастини,досить надійний

Відмінно 4.8
Audi 80 1989

Audi 80 1989

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

дорожній просвіт, об`єм багажника, шумоізоляція

470 тис.км 13 л / 100 км Поїздки в місті

По ходовій танк...ходова дешева, трохи жорстковата, але вірою і правдою служить довго по наших дорогах...єдине наконечники і сайлентблоки швидко виходять з ладу...а так супер! комфорт - ну на 4....не хватає кондиціонера...їде впевненно....щось зламається - вона далі буде їхати...щоби не сталось...а так...як перше авто - ідеал варіант або авто для їзди кожен день і не дорогого обслуговування!

Коробка півміліона проїхала...і їздить далі...але вже в нових руках...двигун якщо слідкувати...після ремонту теж півміліона пройде без напрягів...а так машина супер на свої роки

Mercedes-Benz E 200 1989

Mercedes-Benz E 200 1989

дорожній просвіт

350 тис.км 6 л / 100 км Сім'я

В авто як таких мінусів немає крім віку. За час володіння машина не підводила. Приємно дивує витрата палива 6 траса 8-місто. На рахунок запчастин проблем не виникало, на розбірці валом причому копійки коштують. Об\'єм багажника взагалі бомба. Незважаючи на вік якість матеріалів на висоті й комфортна їзда забезпечена.

Mazda 626 1989

Mazda 626 1989

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

дорожній просвіт

399 тис.км 8 л / 100 км Сім'я

Авто дуже сподобалось. Надійне та недороге в обслуговуванні. Авто купував уже з шумкою. В салоні тихо.

Відмінно 4.4
Mercedes-Benz E 230 1989

Mercedes-Benz E 230 1989

дизайн кузова, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, керованість, шумоізоляція

витрати палива, гальма

Подорожі

Владею машиной более 7 лет и очень доволен, качество старых мерседесов на высоте, очень надежное авто, конечно года берут свое и кузовок у них страдает корозией, но если взять машину в хорошем состоянии не заколхоженую, то будет она служить долго. Машина не прихотливая, и относительно не дорогая в обслуживании, даже не оригинальные дешевые запчасти довольно таки нормально выхаживают. Просторный салон, хорошая мягкая подвеска, на трассе ведет себя великолепно

Fiat Tipo 1989

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника, шумоізоляція

Поїздки в місті

За моё время вождения этого автомобиля, мягкий, просторный салон, лёгкий в управление, хороший обзор, хорошо держит дорогу, насчёт расхода топлива, город 12, трасса 7-8 литров газа, бензин конечно меньше, тормоза здесь очень чёткие, из минусов, шумоизоляция её вообще нет, а так автомобиль очень хороший, продаю машину, хочется чего-то получше!

Відмінно 4.4

шумоізоляція

300 тис.км 10 л / 100 км Сім'я

Машина супер, не подводит ни когда. Кто приобрел я думаю не жалеет.
Ремонт экономный, редко что-то ломается, все от замены до замены. Когда рвется ремень ГРМ клапана не гнет все в норме

Peugeot 605 1989

Peugeot 605 1989

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, гальма, керованість, шумоізоляція

витрати палива, вартість обслуговування

Поїздки в місті

Отличный автомобиль! Всё в нем комфортно, плавный, мягкий автомобиль, места много в салоне, просторный, отлично держит дорогу. Большой багажник, часто выезжаю на природу с палатками. Мотор очень резвый, 3,0
Правда 2,0 не едет

ВАЗ 2108 1989

дорожній просвіт, вартість обслуговування

якість матеріалів, шумоізоляція

76 тис.км 8 л / 100 км Сім'я

Недорогой в обслуживании,но годы на кузове оставляют следы,в виде рыжиков,а местами и ржавчиной сквозной. Хороший простой автомобиль,если Вы первый владелец и вовремя обслуживаете его,прослужит долго. Второй или третий владелец -тогда ремонтом заниматься прийдется чаще и регулярно.

Fiat Tipo 1989

коробка передач, об`єм багажника, шумоізоляція

Поїздки в місті

Удобный в управление, хорошие тормоза, обзор очень хороший, шумоизоляции нет

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки за типом транспорту