Отзыв Мій перший muscle car Ford Mustang 18 модельного року, рестайл, поїздивши на ньому, я закохався в "американців" - вони зовсім відрізняються від німців і японців. Один нюанс - навіть з гарною зимовою гумою, на задньому приводі з жвавим мотором, зимою їздити доводилось дуже обережно. Тому вирішив придбати ще одного представника muscle car, а саме Dodge Challenger GTна повному приводі. Геть зовсім інше авто, ніж Mustang. Величезний, зухвалий, з хижацьким дизайном кузов, просторий салон, матеріали якісні, в мене на сидіннях червона алькантара, торпеда з м`якого пластика в глибину нереальных розміров, зручні ковши сидінь з боковою підтримкою, цікава приборка під класичний стиль, мультимедія проста, працює без нарікань, задній ряд повністю функціональний навіть для двох дорослих, багажник величезний! 3.6л в динаміці трішки уступає турбованому 2.3л на Мустанге, але!.. тягне атмосферник, як паровоз, з самого низу без турбоям. Комфортна підвіска, висока посадка, вражаючий кліренс на 21 катках! По відчуттям - авто більше крузер, комфортно валити на дальняк. Не міг зрозуміти, як працює задній привід, поки не нарив інфу в інеті - виявляється, він автоматично вкл. впри зовнішній температурі від +3С і нижче. Купив непогану зимню резину, і міг оцинити на що здатен той повний привід - скажимо так, не Audi Quatro, але дорогу тримає впевнено, при гальмуванні та пришвидченні зад не кидає, з невеликого снігу вибирається непогано, однозначно відчуваєш себе впевненіше, ніж суто на задньому приводі. Як ітог - автівкою повністю задоволений, потужний, брутальний, комфортний, ну і "вау" ефект на дорозі вам гарантований!