Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Як дізнатись всю історію авто?

Daihatsu 2 відгука про Daihatsu Trevis

Відмінно
2 відгуків
Загальний рейтинг авто

коробка передач, витрати палива, дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів

динаміка, якість збірки, гальма, керованість, ціна

Daihatsu Trevis 2006

Daihatsu Trevis 2006

коробка передач, витрати палива

150 тис.км 6 л / 100 км Поїздки в місті

Авто дуже зручне у міськіх умовах. Можна паркуватись поперек, середні бардюри не перешкода відсутність звісів, коротка база не дає зачипитись днищем. Двигун і коробка дуже вдало поєднані, машина дуже динамічна. Витрата палива за містом менше 5 літрів. З Ужгорода у Київ в зимку зїв 35 літрів.
По запчастинам не так як ланосом, але не критично. Проблема хіба з кузовними деталями, поки не знадобилися.
А взагалі, ця машина просто дарує задоволення, вній хочеться їздити.
Рекомендую це справжня "супер міні" як був колись Фіат500 та Міні М2.

Відмінно 4.6
  • Відмінно
Daihatsu Trevis 2008

Daihatsu Trevis 2008

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, шумоізоляція

динаміка, якість збірки, гальма, керованість, ціна

140 тис.км 4.3 л / 100 км Сім'я

Феєрично!
Я чекав багато позитивів, бо мав досвід експлуатації Матіза. Маневреність, компактність, вміння де завгодно розвернутися чи парконутися - все це робить цю породу незамінною в місті.
Але Тревіс - все рівно шокував!
Перше, і головне, звичайно, - феєричний дизайн! Я вперше зустрів машинку, яка торкнула більше, ніж оригінальний Austin Mini! ІМХО - ця машинка по духу набагато ближча до нього, ніж гламурний переросток від баварців.
Другий культурний шок - це зручність в дальніх подорожах. Чекав, що день по автобанах вб'є мою спину і позбавить працездатності на тиждень. В результаті - на ночівлю зупинився із відчуттям, що цілий день відпочивав у зручному кріслі! Пам'ятаю спробу проїхати 600 км на Матізі - провалилася після 400-х км, бо не можна було вже терпіти ломоту в спині...
До того ж додався неймовірно бадьорий характер машинки. Не знаю, де воно там береться, але після 150-ти вона видається ще динамічнішою, ніж на помірних швидкостях! В місті - вискакує з місця як наляканий заєць! Рулиться - на всі три шпиці свого MOMO, при цьому підвіска - зразкова, будь який віраж - доводить водія до екстазу!
Фінальна фіча, якої вже точно ніяк не очікував - місця для задніх пасажирів! Я, зріст 186, сів за собою із 10-сантиметровим запасом для власних колін!!! Це, блін, якийсь лондонський кеб!
А ще у цієї тачки є багажнік!!!
І на останок - вікторина: На який кут мають відкриватися двері у правильного авто? Правильну відповідь, - після а її знають власники Trevis, наведу після першого коменту...

Вас також може зацікавити:
Дивитися всі 183 відгука про Daihatsu
Відмінно 4.4
  • Daihatsu Materia 2008

Добре
Daihatsu Materia 2008

Daihatsu Materia 2008

дизайн кузова, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, керованість

Перший власник 201 тис.км

Виключне авто. Скоро 15 років і абсолютно ніякого бажання прощатися. Надійність - просто за межею розуміння. Бачила і місто, і трасу, і просто дві колії у полі. Влітала в такі ями, що думав все - сервіс, диски, ходова… Приїзджаю на сервіс - "Чого приїхав? Все норм. Балансування тільки зробимо і їдь катайся далі". Що міняв за майже 15 років і 200 тисяч: свічки, фару, задні амортизатори на 95 тисячах, передні - на 180, колодки, диски двічі, акуммулятор звісно, рейку, передні сайлентблоки - слабке місце, кожні 8-10 тисяч. Пильники міняти доводиться регулярно - ну, є такий нюанс. Не лікується. На цьому - все. Все інше - звичайна регламентна заміна рідин і фільтрів. Плюси: салон. Взагалі без коментарів. Просторішого салону можна очікувати лише від семимісних джипів і автобусів. Взагалі об'єм і універсальність салону - унікальні. При цьому розміри дозволяють паркуватися без проблем у місті і дуже добре відчувати габарити авто. Маленький радіус розвороту. Надійність і ще раз надійність. Якщо двічі на рік заїзджати на чергове ТО, то не знаю, ким треба бути, щоб "убити" Матерію. Із плюсів варто відмітити такий ньюанс: авто пробачає непрофесіональне поводження, чого ніколи не пробачать "німці" чи "італійці". Обслуговування - дешеве. Стандартне ТО - 250 - 300 у.о. не більше. Надійний двигун. Трішки туповата, але дуже надійна коробка. Реально зустрічав "Матерію" з пробігом за 470 тисяч без всяких там капіталок і т.д. Із мінусів: шумка. Це найбільший жах у ній. Чути усе. Простий салон. Відсутність підігріву. Будь чого і будь якого. Дешеві матеріали. Проте дуже виносливі. На цьому - все. Загалом - рекомендую. Ніколи, жодного разу не підвела. І жодного разу не було навіть тіні думки, що можу кудись недоїхати. І зручна. Просто, як рукавичка, до якої звик

Van

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки про моделі Дайхатсу

Відгуки про Дайхатсу Trevis по рокам

Відгуки за типом транспорту

Хочете придбати Дайхатсу та сумніваєтесь в правильності вибору комплектації чи модифікації? Читайте відгуки про Daihatsu Trevis від власників, на власному досвіді яких розібрані плюси та мінуси авто, проблеми в експлуатації та обслуговувані. В каталозі автовідгуків на AUTO.RIA зібрано більш ніж 2 відгука відгуків про Дайхатсу будь-яких років, комплектацій та модифікацій, які призначені допомогти Вам з вірним вибором машини.