ЗАЗ 1103 Славута 2005
- 3Комфорт
- 5Цена
- 5Дизайн

ЗАЗ 1103 Славута 2005
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, объем багажника, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена
качество материалов, расход топлива, шумоизоляция
Брав в салоні.Друге авто в сімї.У мене вже 20 років Дуже задоволений авто.Розхід трохи великуватий,бензин 8,газ 10.Правда я люблю драйв в розумних межах.Двигун 1.2 карб і КП без проблем,без ремонту.Для того хто щось вміє,майже все можна зробити самому.Розумна швидкість 100-110.Хто з досвідом і хороша траса - то до 150 СТРАШНО !!!,хоча двигун здатен і на більше.При умові 2 людини в салоні.На задньому сидінні 2-3 діток,місця мало.При повному завантаженні динаміка здохленька.Шумоізоляція взалі відсутня.Двигун високообертовий,доводив його сам Порше,так що крутити його можна до дзвону Ходова перед на нормальних дорогах ходить 80 - 100 т.км.задня кажуть ще більше. Кліренс і прохідність вражають. майже всі заводські дрібні вузли відходили 12-19 років,а дещо ще рідне і без ремонту.Багажник великий,склав сидіння то взагалі спати можна. Звичайно і мінусів багато : Колісні диски слабенькі,проїхав 100 км і починає все боліти,і ноги і спина,весь салон видає свої скрипи різної тональності,дрібниць багато по салону,вентилятор тарабанить безжально а результату мало,хоча пічка хороша,коли на ходу самотоком іде,жаркувато. Ремонт - рідко.Несипуча машинка.Дуже надійна. Рекомендую авто для рукастих,небагатих водіїв,для бізнесу,і на не великі відстані.Продавати не буду. Вартість хорошого авто зараз нарівні ціни " нормального " китайського мотоцикла.
- Отзыв был полезен?