- Керування4.0
- Надійність5.0
- Ціна4.0
дизайн кузова, динаміка, простір салону, керованість
дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, ціна
дизайн кузова, динаміка, простір салону, керованість
Авто надійне, но є свої нюанси кабіна не дуже просторна, в мене був Англієць тому виворот коліс поганий, ну а так робоча конячка працює в любому стані. В обслуговуванні не дуже дорогий якщо порівняти між іншими машинами такого класу ну так за час володіння робив топливну трішки дорожче ніж на мазі зубренке, ресори передні замінював і все все інше тільки росходники замінював володіє приблизно років 4 проїхав приблизно тисяч 200. Витрати палива менше 16 не було но в мене був вже уставший мотор.
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
Сподобалось усе. Комфортний автомобіль. Легкий в керуванні. Дуже хороший огляд через дзеркала заднього виду.