- Управление5.0
- Надежность5.0
- Цена5.0
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, коробка передач
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, коробка передач
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
За этими авто будущее! Дёшево в эксплуатации! Очень классный авто ! Не ремонтировал!
Володію цим чудовим авто багато часу. Пересів після дизеля і бензину д класу тож є з чим порівнювати : це інша філософія водіння, динаміки, комфорту. Проїхав більше половини Європи і проблем не знав. Витрати на зарядки такі мізерні , що не хочу навіть порівнювати з паливом до двз. З то аналогічна ситуація : копійки. Сервіси не відвідую взагалі тільки мийки так як чорна фарба і потребує більше догляду але вигляд авто того вартує. На гарних дорогах з нормальною розміткою повне самокерування авто знімає всю втому і навіть заздалегідь попередить про небезпеку від інших учасників руху. Все написане вище на основі європейської не битої автівки, а як, що до авто з ринку Америки чи Китаю сказами не можу: немаю досвіду. Бажаю всім отримувати лише задоволення від ваших автівок.