//заглушка фото
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Рус Укр

Отзыв Geely Emgrand 7 (EC7) 2013

Седан Кузов
Привод
Оценка авто
Хорошо
4.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    3
  • Комфорт
    2
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

Дизайн як ззовні, так і зсередини Місткий салон і багажник Безпека пасажирів Купа плюшок

Дубова підвіска Швидко іржавіє М\'який метал Тупувата на газу Довго гріється взимку

Отзыв

Пересів на Емгранд з Лади, тому відгук можу зробити хіба що порівнюючи ці два авто. Машину брав з рук, трирічною, у хорошому стані, вже з ГБО.
Перше, що відчув, коли сів за кермо - машинка дуже тиха і плавна, шумка справді хороша, рухається з місця тихо і м\'яко, кермо можна викручувати самим мізинцем. Гальмує до речі також плано і без ривків (екстренне гальмування так само спрацьовує на ура - стає як вкопана). Але доїхавши до першої ж невеличкої вибоїни, відчув ту вибоїну до останнього камінчика власною п\'ятою точкою, те ж саме відбулось і з лежачими поліцейським - підвіска просто дубова. Хороший бік у цьому теж є - на жодній ямі я підвіску так і не \'пробив\'. Але по нерівній дорозі їхати дуже некомфортно, навіть в порівнянні зі старенькою Ладою з підубитими стійками.
Приємно порадував салон - місця море, як спереду, так і ззаду, в середині затишно і солідно. В багажник теж можна купу всього напхати, місця вистачить. Приборна панель проста і зручна, в темряві світиться приємним блакитним світлом; клімат-контроль - просто шикарна штука, рятував як влітку так і взимку; парктронік - теж не раз пригодився; вбудована магнітола і та сподобалась - читає диски і купу форматів з флешки.
По витратах пального: на газу на трасі вкладався в 9 літрів при середній швидкості 100-120. На газу, щоправда, підтуплює при розгоні, але то напевне проблема всіх авто з ГБО.
Потім виліз бік взимку - не знаю, чи то проблема конкретно цієї машини, чи у всіх Емграднів так, - якщо не прогріти зранку хоча би хвилин 7-10, то при початку руху починає дико смикатись, і так ривками їде може хвилин зо 10; мало того, при прогріванні на холостих обороти постійно стрибають і вона час від часу глохне, скільки не догазовуй (гріти пробував і з увімкненим і з вимкненим газом).
Коротше, це мене напрягло, так само як і жорстка підвіска, і вирішив я дочекатись весни і машинку продати. Щойно вирішив, як за тиждень розбив - на слизькій дорозі добряче понесло (швидкість під 70 була), з заноса вийшов некрасиво - прямо в газельку, покрутився, а потім ще задом приклався у відбійник. В результаті дізнався про автівку ще дві речі:
- матеріал м\'який: весь передок зім\'явся, погнувся ланжерон, радіатор заледве не в моторі опинився, шматки бампера, фар і ще бозна-чого розкидало метрів на 50 по траекторії заноса, щось заклнило в коробці, капот склався в гармошку, а під капотом такий собі фаршик вийшов дрібнозмелений - це при тому, що у газельки погнувся бампер і... все.
- безпека на висоті: подушки безпеки постріляли вчасно, нас в машині їхало двоє на переденіх сидіннях - на обох ні подряпити (у мене навіть окуляри цілі лишились).
Після того, як відтягли її на СТО, буквально за 2 дні всі місця, де потріскадась/полущилась фарба, взялись іржею - фактично на очах машина проіржавіла. Ремонтувати передумав, коли почув ціну ремонту, тому в якому стані була, такою її і продав. От власне і весь мій досвід користування Джилі Емгранд.
Хоча за ці гроші якесь інше авто такого ж класу і віку знайти дуже проблематично, другий раз я би Емгранд не взяв.

Паша
20 марта 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о Geely Emgrand 7 (EC7)

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Джили

Отзывы о Джили Эмгранд (ЕC7) по годам