CFMOTO 450CL-C 2026
- 1Комфорт
- 2Цена
- 5Дизайн
CFMOTO 450CL-C 2026
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, коробка передач
стоимость обслуживания, управляемость, цена
CFMOTO 450CL-C: красивий мотоцикл із жахливою підвіскою
Купив новий CFMOTO 450CL-C і проїхав лише 600 км. До двигуна, зовнішності та посадки особливих претензій немає. Але підвіска перекреслює практично всі переваги цього мотоцикла.
Скажу прямо: штатна підвіска - повне гівно.
Задній амортизатор надзвичайно жорсткий і практично не відпрацьовує нерівності. Навіть на незначних хвилях асфальту та невеликій швидкості задню частину починає підкидати, мотоцикл буквально «козлить» і намагається зійти з траєкторії. Замість комфортної поїздки отримуєш справжній квест на виживання. Регулювання переднатягу пружини проблему не вирішує.
Тому, якщо плануєте купувати CFMOTO 450CL-C, до його вартості одразу додавайте приблизно $700 на придбання нормального заднього амортизатора. Додатково доведеться міняти масло в передній вилці на менш в’язке, щоб хоча б трохи пом’якшити її роботу.
Тобто реальна ціна мотоцикла - це його вартість у салоні плюс повноцінна переробка підвіски.
Особливо раджу перед придбанням не обмежуватися коротким заїздом рівною дорогою біля мотосалону. Обов’язково протестуйте мотоцикл на хвилястому та нерівному асфальті. Інакше можете, як і я, купити новий красивий мотоцикл, на якому замість задоволення від їзди доведеться боротися за те, щоб просто утриматися на дорозі.
Без заміни заднього амортизатора та доопрацювання передньої вилки рекомендувати CFMOTO 450CL-C для наших доріг я не можу.
доречі, також після доопрацювання підвіски - гарантія також в утилізацію...
зважаючи на всі обставини, шкодую, що не взяв хонду ребел 500, головняка було б менше
- Отзыв был полезен?