//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Alfa Romeo Stelvio 2023

Первый владелец 3 тыс.км 13 л / 100 км Поездки в городе
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Бензин Двигатель
Полный Привод
Более 5 лет Водительский стаж
6-12 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв


Даний автомобіль став членом нашої сім’ї з кінця серпня 23р. Вибрали її тому що вона вибрала нас, а не ми її. Вважаючи що наше місто перенаповнене Ауді, БМВ, Порше, Мередес, а Японців навіть не розглядали, розуміючи що така в місті 1-на, вибрали Альфу. Італійка в кроваво-червоному кольорі ще та штучка. Особливо її виділяють рестайлінгові фари. За цей час авто проїхало 2500км. Скажемо так, в потоці, на парковці авто дуже виділяється. Кожного дня чуємо від інших людей та водіїв компліменти. Авто дуже жваве на дорозі і завжди спонукає до агресивної їзди. Стихія Альфи – повороти, вона дозволяє їх проходити на високих швидкостях, жодна беха поруч не стоїть. За пройдений кілометраж максимальну відстань ми проїхали майже 800 км за день, авто показало себе відмінно, відчуття втоми нема. Дуже сподобалась робота матричних фар, працюють вони краще ніж в ауді ку 7 23р. ще одне авто сім’ї. Якість салону на достатньому рівні, також в порівнянні з ауді сподобалось те, що в Альфі в заводській навігації позначаються радари швидкості не потрібні Вейзи, КиївСпід і тд., є бездротова зарядка та карплей. Автівка відмінно себе показує в повсякденній експлуатації. З мінусів це: маленький виворіт коліс паркуватись не зручно, там де на іншій автівці паркуєшся в 1 прийом на Альфі треба в 2-3 прийоми.тіснувато для задніх пасажирів, жорсткувата на 20х колесах. З плюсів: як тільки виїжджаєш з парковки і даєш під хвоста, всі мінуси забуваються, емоції переповнюють. Дуже приваблюючий дизайн, ця машина вміє привернути до себе увагу.

Богдан Витцивский
02 октября

Подпишитесь на рассылку отзывов о Alfa Romeo Stelvio

Комментарии (1)
avatar
Виктор | 17 декабря 2023 г., 21:52
Доброго вечора ,дуже гарна у Вас машинка ! А підскажіть буди ласка , тільки відверто , якшо їздити повільно яка витрата пального в місті і за містом ? Бо бачу Ви написали 13 літрів , це в якому стилі їзди , дякую якщо відповісте .

Ваше имя:

Отзывы о моделях Альфа Ромео

Отзывы о Альфа Ромео Стельвио по годам