debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Найпотужніший серійний Cayenne: скільки він коштує в Україні? Назад

Найпотужніший серійний Cayenne: скільки він коштує в Україні?

Новий Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid прискорюється до «сотні» за 3,7 секунди і долає до 82 км на електриці. Що ще відомо?

Офіційна презентація нового Porsche Cayenne, здавалося б, відбулася буквально щойно, — але цього ранку німці представили ще й новий варіант кросовера, який очолить лінійку. Йдеться про підзарядний гібрид Cayenne Turbo E-Hybrid з 599-сильним V8 і електричним двигуном на 176 к.с. Поєднання цих агрегатів забезпечує автомобіль непересічними характеристиками: установка загальною потужністю 739 к.с. з тягою 950 Н·м робить новинку найпотужнішою серійною версією «Кайєна», яку будь-коли випускали німці.

Автомобіль тижня: Porsche Cayenne

Втім, не найдинамічнішою: 659-сильний Cayenne Turbo GT Coupé, який в Україні оцінили майже у 9 мільйонів гривень, прискорюється з місця до 100 км/год за 3,3 сек (його максимальна швидкість — 305 км/год), тим часом як новий Cayenne Turbo E-Hybrid витрачатиме на цю вправу 3,7 секунди (при «максималці» у 295 км/год). То в чому ж «фішка»? Звісно ж, в електричній складовій і можливості продовжувати рух без жодної краплі пального.

Підзарядний Cayenne Turbo E-Hybrid варто порівнювати з його попередником: оновлений гібридний кросовер має значно більший запас ходу виключно на електричній тязі та витрачає менше часу на заряджання. Ємність тягової батареї, встановленої під підлогою багажного відділення, збільшено до 25,9 кВт·год: це забезпечує запас ходу на одному заряді до 82 км. Тим часом новий вбудований зарядний пристрій на 11 кВт скорочує час її заряджання до двох «з копійками» годин.

Тест-драйв Porsche Panamera GTS. Черное золото

Звісно ж, новий Cayenne Turbo E-Hybrid має усі технічні принади нової генерації: світлодіодні фари HD-Matrix із високою роздільною здатністю, адаптивна пневматична підвіска з новою 2-камерною 2-клапанною технологією і широким спектром налаштувань у різних їздових режимах, системи підвищення динаміки руху та стійкості й активної стабілізації кренів увійшли до переліку стандартного обладнання, а за потреби клієнт може додатково замовити й керовані колеса задньої осі.

На тлі нового кокпіту з повністю цифровою панеллю приладів, представленого у новому поколінні, інтер’єр Cayenne Turbo E-Hybrid вирізнятиметься алюмінієвими вставками на панелі приладів і дверцятах та екологічним матеріалом Race-Tex на стелі. У базовій комплектації авто матиме спортивне кермо GT із підігрівом та шкіряні спортивні сидіння, що регулюються за 18 напрямками, замість яких клієнт може замовити комфортніші «повсякденні» шкіряні крісла.

Найпотужніші нові авто в Україні: що є на AUTO.RIA?

Представлений одночасно з кросовером купеподібний Cayenne Turbo E-Hybrid Coupé із пакетом GT, має вельми хвацький вигляд завдяки зменшеному кліренсу та ширшим колесам, чорним акцентам на передній частині авто та розширювачам колісних арок, карбоновим накладкам на спойлері, розташованим по центру трубам титанової системи випуску та карбоновим заднім дифузором і даху з легкого вуглецевого волокна. Варто зазначити, гібридний Cayenne Coupé GT трохи динамічніший за побратима з «класичним» варіантом кузова (3,6 сек до «сотні» з максимальною швидкістю 305 км/год), однак до України таку версію офіційно не постачатимуть.

Усі нові Porsche Cayenne: що є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

Натомість вартість нового Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid у гривнях нам вже відома: новинку можна замовити в одному з офіційних дилерських центрів Porsche, приготувавши до сплати щонайменше 7 612 920 гривень.

Отзывы о Porsche Cayenne

178 место
Отлично
115 отзывов
4.4
178 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.5
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

расход топлива, стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Porsche Cayenne

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми