debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Пікап Toyota Hilux отримає гібрид. Що це нам дає? Назад

Пікап Toyota Hilux отримає гібрид. Що це нам дає?

За основу нової версії взяли добре відомий дизельний мотор.

Компанія Toyota давно відома своїми гібридами, однак до електрифікації комерційної лінійки японці приступають неохоче. У США декілька років продають пікап Tundra з 3,5-літровим “гібридним” V6, а вже скоро до нього має приєднатись популярний у всьому світі Hilux, для якого було розроблено гібридний турбодизель.

Тест-драйв Toyota Hilux: использовать по назначению

В основі такого авто лежатиме чотирициліндровий дизель 1GD-FTV останньої версії, якому буде допомагати 48-вольтовий стартер-генератор потужністю 16 кінських сил. Для зберігання енергії тут використовується 7,6-кілограмова літієва батарея, яку встановлено під заднім диваном.

З огляду на спеціалізацію моделі Hilux, інженерам довелось провести багато роботи для адаптації гібридних технологій до потреб комерційного авто. Наприклад, для цього агрегату розроблено міцніший приводний ремінь стартер-генератора і двоступеневу систему його натягування.

Що вибрати? Порівнюємо пікапи Peugeot Landtrek та Mitsubishi L200

Інженери запевняють, що перевагою такої системи будуть не тільки зменшені на 5% витрати пального, а й кращі реакції установки на педалі акселератора.

Електрифікація жодним чином не впливатиме на позашляхові можливості пікапа. Надбавка у вазі виявилась незначною, а вплив додаткових елементів на розмір кліренсу чи довжину звісів цілком виключений. Як результат, великий пікап с дорожнім просвітом у 310 міліметрів дуже впевнено відчуває себе на бездоріжжі та здатен перевозити тонну вантажу. Втім, як і дотепер.

Усі нові Toyota Hilux на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Toyota Hilux на AUTO.RIA
от 1 562 400 грн до 2 300 000 грн

Головними ринками, для яких розроблялось це авто, є країни Західної Європи, де перші “живі” автомобілі мають з'явитись в середині наступного року. Що ж до України, то у нас японський пікап поки представлений з двома агрегатами, — і чинний екостандарт Euro 5 ніяк не примушує імпортера везти до України гібрида. Базові версії пікапа (від 1 409 990 грн) пропонують з 2,4-літровим 150-сильний 2GD-FTV, а на модифікацію Premium і далі (від 1 913 170 грн) встановлюють 204-сильний турбодизель 1GD-FTV.

Отзывы о Toyota Hilux

144 место
Отлично
71 отзыв
4.5
144 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.8
  • Комфорт
    4.0
  • Цена
    4.5
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, тормоза, шумоизоляция

Все отзывы о Toyota Hilux

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми