дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, расход топлива, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
простор салона
Первый владелец 6 тыс.км 6.5 л / 100 км Поездки в городе
Машинка невеличка дуже непогана має безліч асистентів допомоги у русі в заторах. Дуже цікава електроніка приємні звуки поворотника та аварійного сигналу. Легкі в керуванні, достатньо жвавий для двигуна 1.2.
Але є дуже неприємні нюанси. Машина побувши в мене три місяці неприємно здивувала тим що у мороз розрядився акумулятор, викликала Assistance. Зарядили акумулятор, машинка поїхала. Пройшло два тижні без вже сильних морозів машиною не користувалась три доби вона знов не завелась. Знов викликала Assistance вже з доставкою в салон машини для перевірки. Машину дивились декілька тижнів нічого не знайшли замовили новий акумулятор встановили його. Пройшло менше місяця на вулиці вже достатньо тепленько то вже весна, Я не відкривала автівку три доби і вона знов на новому акумуляторі не завелась. Досі причина не вирішена невідомо що відбувається і куди йде втрата.
Зі мною зв'язались люди в яких такі самі автівки і теж мають ряд проблем з електронікою в машині пов'язану з акумулятором.
Євгеніявчера
Смотреть еще 1 отзыв о Jeep Avenger →