дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
дорожный просвет
298 тыс.км 6.4 л / 100 км Семья
Досвід використання даного автомобіля складається виключно з позитивних вражень.Тим читачам які до сіх пір вважають що Пежо і Рено га-но а Фіат їх брат я щиро співчуваю.Ціна-якість виправдано на 100% .Стосовно надійності на данний момент у мене жодного разу не виникло запитань, для безпроблематичної експлуатації такого авто достатньо своєчасно замінювати робочі рідини виключно на рекомендовані виробником.Гальмівну систему не комплектувати різним польським та китайським га-ном.Стосовно паливної:
я особисто 99% дизеля заправляю на БРСМі звичайний без всяких "типу супер"кожен 4-й бак заправляю з ХАЙГІРОВСЬКОЮ промивкою .Авто куплялось у Франції у 2021р. з пробігом 192000км зараз 298000км
За цей період всі витрати по регламенту + заміна масла в КПП та роботі,заміна зчеплення з маховиком "600$ запчастини з роботою"і вся ходова від бампера до бампера все без винятків 650$ запчастини, ремонтні роботи робив сам бо маю місце інструмент, обладнання,і досвід.У фарах самостійно встановив двохчіпові бі лед лінзи AMS потужністю 72в бо рідне світло мене не задовольняє.
Комплектація авто "АЛЮР" кожна рожа панорама проекція підігріви сидінь круіз ліміт "тіпа адаптивний круіз" клімат з додатковими регулюваннями і обдувами для заднього ряду тонування скла заводське, старт-стоп ізофікси задні сидіння складаються в реально рівний з багажником пол .Шкіряний салон світлий сіренько -блакитний,панорама з енергозберігаючого скла "сонце в голову не пече"всі скло підйомники автоматичні дитячий замок з ектрокеруваням.
Кузов :капот алюмінійовий передні крила пластикові все решта сталь оцинкована "іржавіти немає чому .Пластик салону верх м'який низ дубовий але нічого не гримить.
Якщо коротко про данне авто - корабель дуже рекомендую!!!
Владимир Десятнюквчера
Смотреть еще 48 отзывов о Peugeot 5008 →