1 отзыв о BAIC

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена
качество материалов, шумоизоляция
Первый владелец Семья
Чудовий автомобіль. Купувався дружині для поїздок на роботу 100 км в одну сторону 3 рази на тиждень. В зимовий час з пічкою в 2 сторони не "вивозив", а літом при швидкості 90-100, навіть з кондиціонером вистачає. Для поїздок по місту взагалі найкраще, що може бути. Для тих хто не в курсі - електромобілі по місту витрачають менше заряду, ніж на трасі. Маленька, шустра, зручна при цьому містка і досить динамічна. Моя Октавія майже не виїзджає з двору після появи Баіка. Що ж до витрат, то порівняно з бензиновими авто приблизно в 10 разів дешевше по паливу. З запчастинами поки що теж проблем не було. Або купував на AliExpress, або підбірав аналоги з інших машин. Єдиний недолік це те, що немає електронного каталогу запчастин. Ще не сподобалися сидіння, замінив на інші від Ford Edge, а також встановив ходові вогні, яких не було в моїй комплектації, хоча в деяких вони є.
Вадим Собко08 сентября
Смотреть еще 1 отзыв о BAIC EC3 →