debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень за підзарядний гібрид Lexus RX 450h+? Назад

Скільки гривень за підзарядний гібрид Lexus RX 450h+?

309 кінських сил, адаптивна підвіска, система повного приводу E-Four і до 70 км пробігу без жодної краплі пального: що ще пропонують дилери?

Офіційний представник бренду Lexus в Україні повідомив про старт продажів плагін-гібрида Lexus RX 450h+, який, окрім типових переваг автомобілів преміального японського бренду, пропонує ще й можливість долати виключно на електричній тязі 65-70 кілометрів та поповнювати заряд тягової батареї автомобіля від зовнішніх джерел живлення.

Новий для українського ринку варіант кросовера Lexus RX оснащений гібридною установкою, побудованою на базі чотирициліндрового атмосферного двигуна об’ємом 2,5 літра. Також до її складу входить інтегрований до коробки передач електромотор та літій-іонна батарея ємністю 18,1 кВт·год. Система повного приводу кросовера реалізована за схемою E-Four: вона передбачає наявність окремого електричного двигуна, який обертає колеса задньої осі. Загальна потужність установки сягає 309 к.с, а прискорення з місця до 100 км/год триває 6,5 секунди.

Автомобіль тижня. Lexus GX

Розробники японської компанії врахували досвід перших гібридних установок такого типу: в разі виснаження заряду тягової батареї кросовер автоматично переходить у режим самозарядного гібрида, тож двигун на задній осі не відчуватиме критичного браку живлення. Без допомоги бензинового ДВЗ новий RX 450h+ здатен подолати до 70 км, тим часом як споживання пального у комбінованому режимі заявлене виробником на рівні 1,3 л/100 км (за циклом вимірів WLTP).

Українським прихильникам бренду новий підзарядний гібрид запропонований у комплектації Luxury, яка передбачає наявність дизайн-пакета F Sport, прожекторних світлодіодних фар з системою адаптивного «дальнього» Bladescan, цифрового кластера панелі приладів, проєкційного дисплея перед водієм, 14-дюймового сенсорного екрана інформаційно-розважальної системи з GPS-навігатором і встановленою картою України, аудіосистеми Mark Levinson з 20 динаміками й сабвуфером, оздоблення салону шкірою та шпоном деревини, адаптивної системи регулювання жорсткості підвіски AVS, режиму руху за межами доріг Trial mode, 21-дюймових коліс із шинами 235/50, 16 систем активної безпеки та допомоги водієві тощо.

Рейтинг нових гібридних авто: що краще купували у жовтні?

Вартість плагін-гібридного Lexus RX 450h+ у салонах українських дилерів становить істотні 3 945 723 грн, однак ця сума збільшиться після замовлення фарби металік або якогось із фірмових аксесуарів (наприклад, «модельної» панелі захисту двигуна з оцинкованого металу за 10 630 грн). Варто зауважити, що в цьому ціновому сегменті новинці складатимуть конкуренцію підзарядні гібриди BMW X5, Volvo XC90 і Mercedes-Benz GLE.

Отзывы о Lexus RX

184 место
Отлично
255 отзывов
4.4
184 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.6
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, объем багажника

качество материалов, коробка передач

Все отзывы о Lexus RX

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми