debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Toyota показала нову Camry для Європи. Що це нам дає? Назад

Toyota показала нову Camry для Європи. Що це нам дає?

У салонах європейських дилерів седан почне з'являтись о другій половині року та буде доступним лише з гібридною силовою установкою. Коли чекати в Україні?

Про нелегку долю седанів у Західній Європі усім нам нещодавно розповів новий Volkswagen Passat, який врешті позбувся кузова-чотиридверки та залишився на конвеєрі виключно у форм-факторі універсалу. Здавалося б, після натяку німців з ринку могли б помалу зникнути нечисленні седани від решти виробників, однак станом на сьогодні Passat виявився єдиним, кого примусили піти на цю жертву. Ба більше: навіть Toyota Camry, який у попередній генерації повернувся на деякі ринки Західної Європи, незабаром продаватимуть там у новому виконанні кузова седан.

Як і у Північній Америці, на Старому континенті седан буде представлений лише в гібридній модифікації без можливості підключення до розетки. Силова установка побудована на 2,5-літровому бензиновому агрегаті, який співпрацює з двома електромоторами. Спільна віддача всієї системи сягатиме 231 кінської сили, чого вистачатиме, щоб розганятись до 100 км/год за 7,9 секунди. Але найцікавіше тут — споживання пального: японці обіцяють, що у комбінованому циклі нова Camry споживатиме близько 5,1 л/100 км.

Тест-драйв Toyota Camry: на другой высоте

За основу нового седана вони взяли модернізовану платформу від попереднього покоління, — і це добре проглядається завдяки зовнішньому вигляду новинки. Попри те, що візуально дев'ятій Camry намагались надати риси дизайну нових Prius та CH-R, близьку спорідненість із седаном восьмої генерації приховати нереально. Принаймні, силует автомобіля та специфічна форма задньої стійки свідчать про це беззаперечно.

Тойота Камрі 9

Наймасштабніші зміни відбулись у салоні автомобіля. Там японці вирішили відмовитись від асиметричних форм та зробити ставку на технологічність. Навпроти водія тепер навіть в базовій версії буде встановлено 12,3-дюймову панель приладів і екран мультимедійної системи з такою ж діагоналлю.

Тест-драйв Toyota Corolla Cross: альтернатива RAV4 з комфортною підвіскою

У компанії поки не оголошують стартової ціни європейської версії седана, однак, судячи з наповнення базової комплектації обладнанням, дешевшим він точно не буде. Вже у стандартній модифікації на Camry встановлюватимуть аудіосистему JBL з дев'ятьма динаміками, головний пристрій мультимедіки, який підтримує хмарні сервіси та вміє оновлюватись “по повітрю”, комплекс асистентів “Toyota Safety Sense” та багато інших технологічних принад.

Скільки за нову Toyota Camry на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Скільки за нову Toyota Camry на AUTO.RIA?
от 1 160 278 грн до 1 725 760 грн

За словами японців, на основних ринках Європи седан має з'явитись у другому кварталі 2024 року, тому ціни на нову генерацію там мають оголосити незабаром. Цікаво, що український представник Toyota поки не випустив щодо перспективи продажу нового седана ані пари з уст. Втім, за нашими даними, «дев’ята» Camry до України таки дістанеться, однак детальніше про комплектації та ціни у гривнях ми дізнаємось ближче до другої половини року

Отзывы о Toyota Camry

39 место
Отлично
956 отзывов
4.5
39 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.7
  • Комфорт
    4.6
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Toyota Camry

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Другие материалы журналов

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Сергей | 13:52, 17 янв. 2024

Без 3.5 движка не интересно , гибрид отстой

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми