debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Subaru Forester показали на перших фото Назад

Новий Subaru Forester показали на перших фото

Кросовер поки не представлений офіційно, але ми вже знаємо який вигляд він матиме.

Минулого тижня американський офіс компанії Subaru розіслав коротенький реліз, в якому анонсував презентацію нової моделі 17 листопада. В самому тексті не було жодного натяку на те який саме автомобіль буде представлений, хоча за багатьма прикметами можна було передбачити: це буде саме кросовер Forester, який за всіма правилами ринку вже мав би змінити генерацію.

Тест-драйв Subaru Forester Sport: Семейный тренер

Довго чекати на підтвердження цієї теорії не довелося: вже наприкінці минулого тижня мережею почали ширитись перші фотографії нового Subaru Forester в дорогих комплектаціях. Зображення поки не офіційні, але дуже якісні й детальні та повністю розкривають більшість нововведень, які мають прикрашати шосту генерацію японського кросовера.

Судячи з перших фото, автомобіль має зберегти платформу SGP (Subaru Global Platform), а зміни його дизайну нестимуть еволюційний характер. Габаритні розміри зміняться несуттєво і переважно внаслідок більших звісів: це трохи погіршить геометричну прохідність, але має додати вільного простору в багажному відсіку і, можливо, навіть у салоні.

Тест-драйв Subaru Outback: не сворачивает с пути

Сам же інтер'єр виконано в традиційному стилі з великим вертикальним екраном мультимедійної системи, як на Outback, і зі знайомими дизайнерськими рішеннями. Не можна виключати, що цифрової панелі приладів на новому Forester не буде, — як і сенсорних кнопок, від яких останнім часом відмовляється дедалі більше автовиробників.

Що ж до змін в екстер'єрі, то саме на Forester нам мають продемонструвати нову дизайнерську концепцію з широкою фальшрадіаторною решіткою і головною оптикою, яка стане її візуальним продовженням. Також зміниться корма автомобіля, яка отримала ліхтарі, схожі на ті, що ми бачили на попередній генерації Mitsubishi Outlander у перші роки її випуску.

Скільки просять за новий Subaru Forester на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Судячи з наведених зображень, автомобіль збереже опозитну бензинову 2,5-літрову четвірку, а на додачу може отримати й гібридну силову установку на базі цього ж агрегату. Втім, до презентації походження елементів гібрида під капотом нового «Форестера» навряд чи проясниться: раніше в Subaru вже заявляли, що мають намір модернізувати власну гібридну систему за допомогою технологій від Toyota. Адже ті вже мають непогану репутацію серед автомобілістів, тим часом як власна розробка Subaru вже засмутила спільноту невисокою ефективністю.

Отзывы о Subaru Forester

186 место
Отлично
583 отзыва
4.4
186 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.8
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.3

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, стоимость обслуживания, шумоизоляция

Все отзывы о Subaru Forester

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми