дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, коробка передач, расход топлива, тормоза, управляемость
шумоизоляция
218 тыс.км 4.8 л / 100 км Семья
купив абсолютно випадково. До того моменту мої знання про французів обмежувалися приказкою: сітроен, рено, пежо - це є вибачте г*вно, а фіат то їх брат. Купив бо хотів новішої машини, а грошей вистачило тільки на сценіка. Проїздив більше 5 років. Для своїх потреб чудова машина. Паливна система на відміну дорейстайлінгових моделей стоїть не делфі, а бош, то ж перші місяці 22 року,після початку повномаштабної, коли солярку приходилось купувати де тільки можна і яку можна, думав, що буде по машині, але жодних нюансів не було. Розхід правда зростав, але це все. Багато не їздив, за 5 років 100 тисяч. З ремонту дві передні короткі тяги і тормозні диски + регулярні регламентні роботи. Багажник правда не надто великий, але це не грузовик, при потребі задні сидіння і складаються і їдуть вперед так, що перевозка невеликого багажу не проблема. Машина для невеликої сім'ї просто супер. Висока як кросовер і невелика, в місті можна запаркуватися в любій короткій кишені. З недоліків можу назвати хіба не надто добру шумоізоляцію - на швидкості після 140 чути коліс. Але з такою швидкістю я їхав буквально кілька разів як подорожував до Польщі , так, що в Україні цього недоліку і не зауважував.
vas4 дня назад
Смотреть еще 36 отзывов о Renault Megane Scenic →