дизайн кузова, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена
дорожный просвет, шумоизоляция
260 тыс.км Поездки в городе
Ця машина - саме ця модель - моя мрія з року її випуску. Люблю її і красиві "очі" і за вишукані форми і за чудову керованість, вигрібали ми і з Прута з пляжу, коли колеса в воді,і на чернівецьких засніжених підйомах з розбитою бруківкою в сильно ожеледицю, і за містом - тут часто колеї робиті позашляхолвиками в тренувальних польотах в два рази вище її кліренсу - як балерина переступала машинка, керування справді ідеальне.
Зараз по чистому снігу висотою 25 см. - їдемо, вгору, з поворотами 90*С, буває хитне звісно, але не суттєво.
Замінила шини на 55 з 50-ки. - трошки стала вище, так просвіт 13 см, + підйом і мінус вага - те на те і виходить.
Ц більше жіноча модель, мій зріст 170 і довгі ноги, відкат сидіння на передостанній пункт, вище 180 см. тут точно буде некомфортно. Салон на перший погляд здається маленьким, та по факту просторий і одночасно все під рукою
Задні сидіння також - до 180 буде зручно, але оскільки у мої сім'ї більшість людей під два метри - то коліна трошки втикаються в зуби.
Багажник дуже місткий, займаючись волонтерством на власних промислових потужностях возила в ній по 300-400 комплектів термобілизни флісової, хто в темі - зрозуміє, ніхто не вірить що в неї стільки влізе, перевозила невеликий холодильник, двохметрові вузькі шафи тощо.
Витрати палива - до 7 по місту - враховуючи що часто доводиться плентатися вгору на 1 передачі в пробках.
Я купила її "недолюблену", замінила форсунки, турбіну, інтеркулер, свічки, гальмівні колодки, ще багато роботи, та в планах дати цій машині все, чого вона варта, повний кастом від кузова до начинки. Люблю її. І однозначно рекомендую прихильникам механічної КП
Владислава2 дня назад
Смотреть еще 737 отзывов о Mazda 3 →