debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Тепер навіть дешевше. В Україні оголосили вартість базового Porsche Macan EV Назад

Тепер навіть дешевше. В Україні оголосили вартість базового Porsche Macan EV

Така модифікація електричного кросовера буде одномоторною та попри нижчу вартість продемонструє найкращий запас ходу.

У новому поколінні Macan здивував не тільки повною відмовою від бензинових двигунів, а і стартовим цінником який німці озвучили на прем'єрі. З перших днів у Porsche анонсували тільки двомоторні версії кросовера: за найдоступніший Macan 4 тоді встановили ціну від 83 993 євро, що на 14 098 євро більше, ніж довелося б сплатити за бензиновий Macan 4. Зараз лінійку вирішили доповнити базовою модифікацією паркетника та проміжною версією Macan 4S.

Автомобіль тижня: електричний Porsche Macan

Найдоступніший кросовер не отримав жодних індексів у назві: він називатиметься просто Porsche Macan. Такі автомобілі матимуть один двигун, що приводитиме у рух тільки задні колеса. Таким чином інженери змогли зменшити масу автомобіля на 110 кілограмів і збільшити запас ходу до 641 км. Що ж до динаміки, то нова версія повільніша за усі інші, однак навіть її єдиного 360-сильного двигуна вистачає, щоб розганятись до 100 км/год лише за 5,7 секунди.

Потужніший Macan 4S, як решта модифікацій, має акумуляторну батарею на 100 кВт·год, але цій версії запасу енергії має вистачати на 606 кілометрів пробігу. Тут вже використані два електродвигуни, які загалом видають 516 кінських сил і 820 Н·м крутного моменту. Динаміка розгону до 100 км/год (4,1 сек) краща, ніж у звичайної “четвірки”, хоч і поступається електричному Macan Turbo (3,3 сек).

Разом з новими модифікаціями в Porsche показали спеціальний пакет, що покращує прохідність електромобіля. Він передбачає встановлення різноманітних накладок та іншого переднього бампера. Якщо доплатити ще й за опціональну пневмопідвіску, то разом із позашляховим пакетом кліренс кросовера можна буде збільшити до 225 міліметрів, а кут заїзду — до 17,5 градусів.

Усі нові Porsche Macan: що продають в Україні зараз?
Предложение о продаже

На наш ринок нові модифікації також постачатимуть: "живцем" у дилерських центрах їх очікують у другій половині поточного року. Базовий Macan у нас оцінили у 3 381 735 гривень, а потужніший Macan 4S коштуватиме 4 095 105 гривень. Для порівняння, за найпростіший Taycan Cross Turismo в нашій країні доведеться викласти щонайменше 4 677 540 гривень.

Отзывы о Porsche Macan

Отлично
5 отзывов
4.5
Общий рейтинг авто
  • Управление
    5.0
  • Надежность
    3.8
  • Комфорт
    4.6
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    5.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

расход топлива, стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Porsche Macan

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Сергей | 13:25, 23 июля 2024

Кому он нужен , когда любой китаец , за 30000 уделает его по всем параметрам ))))

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми