debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Нове покоління Volkswagen T-Roc сфотографували під час тестів Назад

Нове покоління Volkswagen T-Roc сфотографували під час тестів

Кросовер першого покоління протримається на ринку більше ніж 7 років. Не дивина, що йому вже готують заміну.

У компанії Volkswagen так і не змогли втримати в секреті розробку нового T-Roc і вперше “засвітила” його ще минулого літа. Правда, тоді ми мали змогу бачити не сам автомобіль, а скоріше тестовий мул з агрегатами машини нової генерації. Однак нещодавно в мережі з'явилась свіжа порція фотографій повноцінного прототипа, по яких можна зробити прогноз щодо зовнішності нового автомобіля.

Тест-драйв VW T-Roc: Король вечеринки

Перед дорожніми тестами інженери намагались приховати дизайн моделі, замаскувавши її під американську версію кросовера. Але навіть на так добре видно що передня частина кросовера буде абсолютно новою, — з похилим капотом, горизонтальними фарами та фальшрадіаторною решіткою в стилі нового Tiguan. Бампери також інші, з більшими повітрозабірниками, хоча через велику кількість камуфляжу риси заднього бампера розгледіти доволі складно. Не менш старанно замаскована плівкою оптика.

За попередньою інформацією, в основі новинки лежатиме платформа MQB evo: це означає що кросовер розділить лінійку двигунів з оновленим Volkswagen Golf. Для останнього пропонують чотири бензинових мотори, два турбодизелі, два самозарядних і ще два підзарядних гібриди. Найдоступніші бензинові кросовери отримають 1,5-літровий TSI, який можна буде замінити дволітровою дизельною або бензиновою турбочетвіркою. Що ж до плагін-гібридних версій, то вони матимуть близько 100 кілометрів суто електричного пробігу.

Які нові Volkswagen T-Roc є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Які нові Volkswagen T-Roc є на AUTO.RIA?
от 1 141 395 грн до 1 461 620 грн

Судячи з кількості камуфляжу та широкому використанню зовнішніх частин від авто поточної генерації, наразі розробка кросовера знаходиться на ранній стадії. Однак проінформовані інсайдери запевняють, що вже через рік паркетника мають представити офіційно, а старт його продажів очікується до кінця 2025-го.

Отзывы о Volkswagen T-Roc

Отлично
7 отзывов
4.5
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.9
  • Надежность
    4.7
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.9

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, объем багажника, стоимость обслуживания, шумоизоляция

Все отзывы о Volkswagen T-Roc

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми