debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий пікап Mitsubishi перевірили краш-тестом Назад

Новий пікап Mitsubishi перевірили краш-тестом

Безпеку нової моделі визнали доволі ефективною: на п'ять зірок!

Європейський протокол краш-тестів Euro NCAP і північноамериканський NHTSA вважаються одними з найсуворіших у всьому світі. Однак інші алгоритми випробувань також постійно розвиваються та щороку стають дедалі жорсткішими. Наприклад, аналогічний за функціоналом комітет ASEAN NCAP, котрий опікується оцінкою безпеки автомобілів у південно-східній Азії, нещодавно оновив свої протоколи, внаслідок чого жоден пікап не міг отримати від них максимальні п'ять зірок. Принаймні досі.

Новий Mitsubishi L200 показали на перших фото

Першим відмінником у цьому класі став новий Mitsubishi Triton, відомий у нашій країні як L200. В плані безпеки цей автомобіль є типовим представником свого класу. Залежно від комплектації на ньому може бути встановлено від трьох до семи подушок безпеки, а вже в стандартній версії пропонують ABS, систему контролю стійкості, нагадування про непристебнуті паски безпеки та функцію захисту пішоходів.

Мітсубісі Л200

У топовій модифікації пікап отримає ще більше додаткових систем безпеки. Наприклад, для новинки обіцяють систему автоматичного екстреного гальмування, контроль рядності й автоматичне дальнє світло. Систему моніторингу сліпих зон в країнах Азії також виключили з базової модифікації, тому за її встановлення там доведеться доплачувати.

Як аналогічні бюро, що працюють на інших ринках, ASEAN NCAP розділяє свої тестування на декілька категорій. Під час оцінки безпеки дорослих пасажирів пікап отримав 26,01 бала з 32 можливих, а захист дітей експерти оцінили у 44,72 бала з 51 можливого.

Що вибрати? Порівнюємо пікапи Peugeot Landtrek та Mitsubishi L200

Оцінку електронних асистентів експерти з країн Азії також поводять, однак сама процедура там простіша, ніж у європейських колег. Як результат, за ефективність “помічників безпеки” Triton отримав 15,16 бала з 21 можливого, а захист велосипедистів та мотоциклістів оцінили на 8,18, - такий бал можна вважати доволі посереднім у цій категорії.

Скільки за новий Mitsubishi L200 на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Скільки за новий Mitsubishi L200 на AUTO.RIA?
от 1 399 000 грн до 1 620 000 грн

Хай там як, у загальному підсумку нове покоління пікапа отримало 74,71 бала, чого цілком достатньо, щоб заробити максимальні п'ять зірок згідно з вимогами бюро ASEAN NCAP. Цікаво, що одним із головних чинників такої високої оцінки експерти назвали саме підвищену увагу Mitsubishi до електронних асистентів.

Отзывы о Mitsubishi L 200

276 место
Отлично
167 отзывов
4.3
276 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    3.9
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Mitsubishi L 200

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми