debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Електронними асистентами Subaru керуватиме штучний інтелект Назад

Електронними асистентами Subaru керуватиме штучний інтелект

Автопілот? Не цього разу: при розробці нового комплексу безпеки японці вирішили переглянути пріоритети.

За декілька днів компанія Subaru планує представити нову генерацію кросовера Crosstrek, відомого в Україні як XV. Раніше мережею ширились чутки, що в наступному поколінні паркетника дебютує модернізований комплекс безпеки EyeSight, але, виходячи з останніх повідомлень, він має з'явитись на серійних авто японської марки ближче до 2025 року.

Субару Айсайт

Нова версія комплексу EyeSight досі перебуває в процесі розробки. Цікаво що, в компанії збираються використовувати штучний інтелект для управління комплексами нового покоління, та вірять, що з ним вдасться сильно розширити можливості системи.

Тест-драйв Subaru XV E-Boxer: гибрид, от которого ждали большего

Наприклад, саме штучний інтелект в майбутньому відповідатиме за автономне паркування та даватиме вказівки системі екстреного гальмування. За допомогою машинного навчання електроніка зможе розпізнавати складні для стандартного алгоритму об'єкти: зношені елементи розмітки, або людину, яка лежить на дорозі.

Субару Айсайт

При цьому конструктивно система не буде сильно відрізнятись від того, що ми бачили раніше: її функціювання спиратиметься на роботу двох оптичних камер, завдяки яким формується стереоскопічне зображення. При цьому, програмне забезпечення можна буде оновлювати без візиту на фірмовий сервіс, просто під'єднавши автомобіль до мережі Інтернет.

Все новые Subaru на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые Subaru на AUTO.RIA
от 1 183 200 грн до 1 836 700 грн

Також варто відзначити, що зараз японці не анонсують якогось захмарного рівня автономності. У той час, коли інші виробники хизуються “автопілотами” різних рівнів самостійності, в Subaru вирішили дочекатися поки вони будуть легалізовані на дорогах більшості країн, які є ключовими ринками. А тим часом японці мають сконцентруватися на максимальному рівні безпеки для своїх клієнтів.

Отзывы о Subaru XV

7 место
Отлично
74 отзыва
4.8
7 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.9
  • Надежность
    4.9
  • Комфорт
    4.6
  • Цена
    4.7
  • Дизайн
    4.9

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, объем багажника, шумоизоляция

Все отзывы о Subaru XV

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми