debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Porsche показала салон Panamera до прем'єри. Схожий на Cayenne? Назад

Porsche показала салон Panamera до прем'єри. Схожий на Cayenne?

Презентація новинки має відбутись 24 листопада. На що можуть розраховувати потенційні покупці?

Презентація третього покоління ліфтбека Panamera має відбутися за пару тижнів, але виробник вирішив не тримати новинку в секреті та потрохи почав розповідати про те, що нам продемонструє новий автомобіль. Зазвичай, щоб привернути увагу до новинки, її демонструють у стилізованій камуфляжній плівці, однак у Porsche вирішили зробити все на свій лад і спочатку показали інтер'єр.

Автомобіль тижня: Porsche Cayenne

Судячи з фотографій передньої панелі, новинка використовуватиме концепцію Porsche Driver Experience, яку ми вже могли бачити на електромобілі Taycan і нещодавно презентованому Cayenne. Вона, своєю чергою, демонструє класичний підхід Porsche з використанням новітніх технологій. Наприклад, тут встановлено декілька великих цифрових дисплеїв, що дозволяють водію отримати швидкий доступ до необхідної функції.

Порше Панамера

Також залишилась на своєму місці залишилась висока центральна консоль, але вона стала лаконічнішою, а селектор трансмісії звідти перенесли на передню панель ближче до керма. Замість цього там має з'явитись панель керування кліматичною установкою. Втім, управління потоком через центральні вентиляційні отвори залишилось електронним.

Порше Панамера

Серед інших оновлень на борту третього Panamera має з'явитись безперервне зовнішнє підсвічування передньої частини, нові матеріали та конфігурація сидінь. Комбінацій декору має стати ще більше, ніж ми можемо побачити на актуальній панелі, а для тих, хто не хоче бачити натуральну шкіру у своєму авто, німці підготували окреме виконання зі матеріалами Race-Tex та тканиною Pepita.

Усі нові Porsche: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові Porsche: що є на AUTO.RIA?
от 2 808 536 грн до 13 400 000 грн

Публічна прем'єра третьої генерації Porsche Panamera має відбутись 24 листопада на якій нам обіцяють розповісти решту цікавих деталей. Підпишіться на канал Новин AUTO.RIA в Telegram, щоб своєчасно дізнаватись про найцікавіші новинки та останні світові й українські прем’єри.

Отзывы о Porsche Panamera

Отлично
21 отзыв
4.4
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.6
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.5
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач

дорожный просвет, объем багажника, стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Porsche Panamera

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми