debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Jeep Compass почали продавати в Україні з переднім приводом. Яка ціна? Назад

Новий Jeep Compass почали продавати в Україні з переднім приводом. Яка ціна?

Популярний на вторинному ринку кросовер нарешті повернувся й до салонів нових офіційних дилерів.

Автомобілі марки Jeep свого часу були представлені в Україні офіційно, однак після переходу виробника під крило концерну Stellantis американський бренд змінив імпортера в Україні, — і, варто відзначити, перехідний період виявився довшим, ніж можна було припустити. Однак на радість автомобільній спільноті тривале очікування завершилось: наразі оголошено про відкриття низки нових дилерських центрів, а першим новим «Джипом», який отримав офіційний цінник у гривнях, став компактний 4,4-метровий кросовер Compass.

Оффроуд на батарейках: что нового предложит Jeep Wrangler 4xe?

Першою модифікацією, призначеною для українського ринку, стала машина зі 130-сильною «м'якою» гібридною установкою та 7-діапазонним преселективним «роботом» з двома зчепленнями, який обертає виключно передні колеса. Цікавою особливістю цієї версії є те, що на відміну від більшості подібних гібридів Jeep таки вміє недовго пересуватись тільки на електричній тязі та має досить привабливі показники витрат пального на рівні 5,6 л/100 км.

До України кросовер повернувся вже після рестайлінгу, тож може похизуватись допрацьованим інтер'єром з новим кермом, віртуальною панеллю приладів з 10,25-дюймовим дисплеєм та мультимедійною системою, яка отримала 10,1-дюймовий тачскрін. Що ж до змін екстер'єру, то після рестайлінгу 2022 року кросовер отримав нові бампери, іншу оптику та розширений комплект колісних дисків.

Перейдіть сюди, щоб своєчасно дізнатись про наявність у салонах дилерів нових Compass!
Зацікавились новим Jeep Compass?

Окрім згаданого обладнання комплектація Limited має широкий перелік систем безпеки, двозонний клімат-контроль, камеру заднього огляду, 18-дюймові легкосплавні диски тощо. Як наслідок, ціна єдиного доступного в Україні варіанта становитиме щонайменше 1 237 700 гривень. Зазначимо, що таким цінником новому кросоверу доведеться конкурувати з чималим переліком моделей, а деякі з них (наприклад, більші за габаритами Mazda CX-5 та Hyundai Tucsonможна буде придбати навіть з повним приводом.

Отзывы о Jeep Compass

194 место
Отлично
83 отзыва
4.4
194 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.5
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    4.3
  • Дизайн
    4.3

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

объем багажника

Все отзывы о Jeep Compass

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми