debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Автомобіль тижня. Mitsubishi Outlander Назад

Автомобіль тижня. Mitsubishi Outlander

Виключно з атмосферним ДВЗ та системою повного приводу: за найдоступнішу модифікацію кросовера четвертої генерації в Україні проситимуть від 1 750 000 гривень.

Нове покоління популярного японського кросовера відверто затрималось на шляху до України. Складно сказати однозначно з чим саме була пов'язана ця пауза, однак не останньою чергою вона була викликана чималою популярністю нових Outlander попередньої генерації, які зараз в салонах наших дилерів продаються з великим дисконтом. Судячи з усього, цей розпродаж таки добігає кінця, оскільки минулого тижня в українському офісі Mitsubishi Motors нарешті офіційно представили кросовер четвертого покоління та оголосили про старт його продажів.

Мітсубісі Аутлендер

Розробку актуальної генерації Outlander японці з Mitsubishi Motors починали вже як складова частина концерну Renault-Nissan, тому для здешевлення виробництва і самого автомобіля його вирішили побудувати на модульній платформі CMF-C/D. Варто відзначити, вона відома завдяки цілій низці представлених у нас моделей, хоча найближчим родичем новинки безперечно є Nissan X-Trail у кузові T33.

Скільки гривень за новий Nissan X-Trail?

Розгледіти фундаментальну спорідненість двох японських кросоверів заважає фірмовий стиль Dynamic Shield, який поєднує новинку з іншими моделями Mitsubishi. Як і на Eclipse Cross, головна оптика "Аутлендера" встановлюється на бампері автомобіля, а ближче до лінії капота розташовані широкі смуги денних ходових вогнів. До того ж на кузові автомобіля дуже багато прикрас із хрому, а фальшрадіаторна решітка має впізнаваний дизайн.

Мітсубісі Аутлендер

Дизайн інтер'єру у нового Outlander також самобутній. Якщо дуже старанно приглядатись, можна помітити, що насправді модуль його мультимедійної установки та деякі елементи на дверних картах добряче нагадують аналогічні рішення в салоні "Ікстрейла". Тим часом передня панель тут безперечно автентична, кермо зовсім інше, а компонування та елементи центральної консолі відрізняються від того, що можна побачити на спорідненій моделі від Nissan.

20 найпопулярніших брендів: хто продав більше нових авто у вересні?

В плані якості матеріалів новинку можна навіть не намагатись порівнювати з її попередницею. Outlander четвертої генерації пропонує багато м'якого пластику, елегантну прострочку покриття на передній панелі та оббивці сидінь і вставки з дорожчих матеріалів. Також на автомобілі з'явилась цифрова панель приладів з 12,3-дюймовим екраном і 8-дюймовий “планшет” вже у базовій комплектації.

Сам салон помітно збільшився і став зручнішим. Задні дверцята тепер відкриваються на кут майже у 90 градусів, а місця в плечах стало набагато більше. Диван другого ряду тепер можна регулювати в повздовжньому напрямку, тим самим збільшуючи або запас простору в колінах, або об'єм багажного відсіку, в якому тепер встановлені два додаткових крісла, які можна сховати в рівну підлогу.

Найдоступніший новий плагін-гібрид в Україні стане дешевшим!

В країнах Західної Європи попереднє покоління цієї моделі в першу чергу відоме завдяки плагін-гібриду, який свого часу потрапив навіть на службу в українській поліції, а в модернізованому вигляді потрапив і на нову генерацію паркетника. Проте, в стартовій заявці на нашому ринку вирішили обійтись без нього. Щоб забезпечити привабливий цінник, український дистрибутор вирішив зупинитись на кросовері з класичним бензиновим мотором.

Мітсубісі Аутлендер

Тепер базовим агрегатом для Mitsubishi Outlander став ніссанівський 2,5-літровий “атмосферник” з індексом PR25DD, що розвиває 184 к.с. та 244 Н·м крутного моменту. Трансмісія також поки не матиме альтернатів: наразі можна обрати тільки тандем з варіатора Jatco з вісьмома фіксованими передачами та системи повного приводу S-AWC з муфтою на задній осі. Хоч ця система і має спортивне минуле, великий паркетник з важким кузовом похизуватись яскравою динамікою не зможе: він розвиватиме "максималку" в 187 км/год, а до першої сотні розганятиметься за 10,6 секунди.

Автомобіль тижня. Новий Nissan X-Trail

Також серед цікавих систем на Mitsubishi можна виділити Brake AYC, яка за допомогою штатних гальм може постійно контролювати швидкість обертання та момент на кожному колесі. Що ж до запрограмованих режимів водіння, то тут їх обіцяють одразу декілька. До пресетів Eco та Normal всі вже звикли, але на допомогу їм прийдуть спеціалізовані Gravel, Tarmac, Snow та Mud.

В Україні цінники на нове покоління Outlander стартують з 1 750 000 гривень. За ці гроші ви отримаєте трирядний кросовер з повним приводом, 184-сильним мотором та комплектацією Intense. Зазначимо, цифрову панель приладів, трьохзонний клімат-контроль, камеру заднього огляду, світлодіодну оптику та багато іншого обладнання автомобіль матиме вже "у базі".

Перейдіть сюди, щоб своєчасно дізнатись про наявність новинок у салонах дилерів Mitsubishi!
Зацікавились новим Mitsubishi Outlander?

Найдорожчою модифікацією кросовера стала версія Ultimate, оцінена у 1 895 000 гривень. Від попередньої вона відрізняється наявністю додаткових систем безпеки, акустикою Bose з 10-ма динаміками, камерами панорамного огляду, адаптивним круїз-контролем, 20-дюймовими колісними дисками та ще чималим переліком додаткових причин, з яких клієнти зазвичай обирають топові пропозиції.

Отзывы о Mitsubishi Outlander

249 место
Отлично
617 отзывов
4.3
249 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Mitsubishi Outlander

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Другие материалы журналов

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми