debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новому Cayenne S E-Hybrid склали ціну в гривнях Назад

Новому Cayenne S E-Hybrid склали ціну в гривнях

Це вже третій плагін-гібрид в лінійці нового Cayenne.

Попри вельми успішний старт власної електричної лінійки, в компанії Porsche не поспішають відмовлятись від бензинових авто і намагаються зробити перехід максимально плавним. Для цього німці активно розширюють гібридну лінійку. Наприклад, нещодавно актуальна генерація кросовера Cayenne отримала вже третю за рахунком бензоелектричну модифікацію.

Як можна зрозуміти з назви, новий Cayenne S E-Hybrid, буде альтернативою стандартному E-Hybrid і потужному Turbo E-Hybrid. Самі німці вважають нову версію компромісом поміж потужністю та практичністю. При цьому, новинка буде доступна як у стандартному кузові, так і на купеподібних версіях Cayenne.

Автомобіль тижня: Porsche Cayenne

Новий Cayenne S E-Hybrid отримав допрацьовану гібридну систему в основу якої покладено трилітровий V6 та електромотор. Сумарна віддача обох агрегатів може сягати 519 кінських сил, чого досить для досягнення максимальної швидкості у 263 км/год. А до першої “сотні” паркетник розганятиметься за 4,7 секунди. Для зберігання енергії використана акумуляторна батарея на 25,9 кВт·год, якої на думку розробників має вистачати приблизно на 90 кілометрів електричного пробігу.

Інтер'єр Каєна

Вже у базовому виконанні новинка отримає пневматичну підвіску на двокамерних та двоклапанних балонах з дуже широким діапазоном налаштувань і 20-дюймові колісні диски. Залежно від обраного типу кузова, паркетник матиме індивідуальний зовнішній декор, а матричні світлодіодні фари заявлені для нього як базове обладнання. За доплату їх можна буде замінити на оптику нового покоління HD-Matrix LED.

Усі нові Porsche Cayenne: що є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

Приплачувати за пакет Sport Chrono додатково не доведеться: тут він також входить до переліку стандартного обладнання. Втім, навряд чи хто з потенційних покупців новинки перейматиметься питаннями економії: український імпортер вже відкрив замовлення на нову версію кросовера й оголосив ціну, яка становитиме щонайменше 4 729 625 гривень.

Отзывы о Porsche Cayenne

178 место
Отлично
115 отзывов
4.4
178 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.5
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

расход топлива, стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Porsche Cayenne

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми