debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Subaru Crosstrek отримав цінник у гривнях. Що пропонують? Назад

Новий Subaru Crosstrek отримав цінник у гривнях. Що пропонують?

На цю мить автомобіль заявлений в Україні лише зі стандартним ДВЗ, але з часом можуть підвезти й гібрид.

На презентації Subaru Crosstrek минулого року, японці заявили, що спочатку новинка з'явиться на домашньому ринку, а потім її почнуть постачати до США та Європи. Через дефіцит “чіпів”, який вирував на той момент, у компанії не давали будь-яких орієнтирів по строках. Однак наразі ситуація з електронними компонентами покращилася і новий кросовер поступово з'являється на менших ринках. А днями Crosstrek почали продавати й в Україні.

Тест-драйв Subaru Forester Sport: Семейный тренер

До нас ця модель прийшла на заміну Subaru XV і за своєю суттю є наступною її генерацією, що добре прослідковується візуально. У моделі дуже характерний силует та дизайн задньої оптики. Набагато більше змін можна побачити в салоні автомобіля. Головними елементами тут стали нове мультифункціональне кермо та величезний дисплей мультимедійної системи. Таку ж комбінацію можна побачити на більшому й дорожчому крос-універсалі Subaru Outback.

На нашому ринку для паркетника поки заявлено один єдиний агрегат — бензиновий 156-сильний опозитник на 2,0 літри, який розвиває 196 Н·м крутного моменту. Повний привод на Subaru Crosstrek встановлюється вже у базовому виконанні, як і безальтернативна безступенева трансмісія Lineartronic.

Скільки за новий Subaru Crosstrek на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Сторінка офіційного імпортера поки не рясніє деталями про новий кросовер, але як нам стало відомо від одного з дилерів, для нашого ринку передбачені два виконання паркетника: Active та Premium. Комплекс асистентів EyeSight і адаптивний круїз-контроль пропонуватимуть навіть у базовому виконанні, тож за найдоступнішу версію Crosstrek доведеться викласти щонайменше 1 336 600 грн.

Отзывы о Subaru Crosstrek

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми