debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Peugeot 3008: крос-купе матиме футуристичний салон Назад

Новий Peugeot 3008: крос-купе матиме футуристичний салон

Презентація нового покоління кросовера відбудеться на початку осені цього року.

Актуальне покоління Peugeot 3008 випускається з 2016 року і вже найближчим часом французи планують представити третю генерацію кросовера. Досі не розсекречена новинка вже стала об'єктом істотної кількості різноманітних чуток, — і хоч самої прем'єри залишилось чекати ще декілька місяців, частина з них вже знайшла підтвердження.

Новий Peugeot 308 в Україні: дизель, автомат, «повний фарш». Яка ціна?

Наприклад, раніше Мережею вже ширились шпигунські фотографії новинки, на яких можна було помітити її незвичний інтер'єр. Тоді ж виникла теорія, що саме на третій генерації вперше з'явиться модернізована версія фірмового салону i-Cockpit, - і сьогодні вона нарешті отримала офіційне підтвердження.

Офіційні фото Peugeot Panoramic i-Cockpit


Найпомітнішою рисою нового інтер'єру буде вигнутий 21-дюймовий екран, на який виводитимуться дані з панелі приладів та інформаційно-розважальної системи. Як і раніше, його встановлюватимуть вище за кермо, одразу навпроти очей водія. При цьому проєкційного дисплея в модернізованому салоні вже не передбачено.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Skoda Karoq та Peugeot 3008

На центральній консолі буде встановлюватись панель i-Toggles, яка вперше дебютувала на хетчбеку 308. Йдеться про великі сенсорні кнопки, які відповідають за різні розділи мультимедійки та управління допоміжними функціями. Їх можна налаштувати на власний смак, адаптувавши робоче місце водія під свої потреби. Також сенсорні панелі з'явились і на кермі, але реагувати вони будуть не на дотик, а на натискання.

Пежо 3008

Зображення ймовірної зовнішності нового 3008: Largus


Через те, що французи відмовились від механічних трансмісій для цієї моделі, всередині кросовера можна помітити дуже високу центральну консоль. Причому, навіть селектор АКПП на ній вирішили не розміщати, а встановили його на передній панелі, одразу поруч з правим підкермовим перемикачем.

Скільки за новий Peugeot 3008 на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Скільки за новий Peugeot 3008 на AUTO.RIA
от 1 120 000 грн до 2 232 000 грн

Судячи з останніх шпигунських фото, в наступному поколінні Peugeot 3008 відмовиться від стандартного формату та стане купе-кросовером. За основу новинки буде покладено модернізовану платформу EMP2. Також для нової генерації обіцяють одразу три електричні версії з різними наборами двигунів та акумуляторів. Втім, потенційним покупцям паркетника мають запропонувати й гібридні модифікації, побудовані на 1,2-літровій “турботрійці” або 1,6-літровій “турбочетвірці”.

Отзывы о Peugeot 3008

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми