debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Гібридний Lexus ES 300h отримав ціни у гривнях. Що пропонують дилери? Назад

Гібридний Lexus ES 300h отримав ціни у гривнях. Що пропонують дилери?

Преміумседан постачатимуть до України у двох комплектаціях із самозарядною гібридною установкою, яка забезпечить витрати на рівні 5,3 л/100 км у змішаному циклі.

Офіційні дилери преміального бренду Lexus оголосили про початок продажів гібридної версії седана ES 300h та назвали його вартість у гривнях. Йдеться про автомобіль із самозарядною установкою, яка складається з 2,5-літрового бензинового двигуна, що працює за циклом Аткінсона, та компактного електромотора. Силовий агрегат потужністю 218 к.с. забезпечує майже 5-метровий седан помірним апетитом: споживання пального у змішаному циклі становить близько 5,3 л/100 км.

Найпопулярніші нові гібриди в Україні: що купували у листопаді?

Під задніми сидіннями Lexus ES 300h розташована нікель-металгідридна батарея ємністю 1,6 кВт·г для живлення електродвигуна і накопичення заряду, який генерується під час руху та гальмування автомобіля. Таке компонування дозволяє зберегти простір для багажу незмінним у порівнянні з бензиновими версіями (454 л) та забезпечує кращий розподіл ваги для поліпшення керованості. Заряджання допоміжної АКБ від зовнішнього джерела та можливість руху виключно на електричній тязі конструкцією не передбачені.

Українські дилери пропонують преміумседан у двох варіантах комплектації: Launch Edition та Luxury. Обидві мають відповідний статусу бренду високий рівень оснащення та оздоблення інтер’єру шкірою й натуральною деревиною, однак відрізняються наявністю потрійних світлодіодних фар ближнього та дальнього світла, системи панорамного огляду з чотирма камерами та асистента паркування, пам’яті налаштувань переднього пасажирського крісла, підігріву та сервоприводу нахилу спинки заднього сидіння, проєкційного дисплея на вітровому склі, аудіосистеми Mark Levinson з 17 динаміками та демпферів вібрації кузова на «старшому» виконанні.

Усі нові Lexus ES: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові Lexus ES: що є на AUTO.RIA?
от 1 676 720 грн до 2 171 683 грн

Початкова вартість нового Lexus ES 300h на день публікації становить 2 171 683 грн за гібридний седан у стартовій комплектації Launch Edition. Найдоступніший автомобіль у топовому виконанні Luxury коштуватиме щонайменше 2 528 267 грн, а доплата за вибір кольору «металік» становить 57 150 гривень.

Отзывы о Lexus ES 300h

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми