debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У Skoda проанонсували низку важливих новинок і підбили підсумок 2022 року Назад

У Skoda проанонсували низку важливих новинок і підбили підсумок 2022 року

Протягом поточного року чеська марка презентує нові генерації двох ключових моделей і оновить ще щонайменше дві.

На початку другого тижня нового 2023 року офіс Skoda Auto оприлюднив традиційний звіт, в якому розповів про ринкові досягнення компанії протягом буремного 2022-го. І хоч на перший погляд цей документ міг здатися формальним, підтекстом він містив низку дуже цікавих повідомлень щодо найближчого майбутнього.

Якими стануть нові авто Skoda і коли на це чекати?

Не сказати, що прогнози «топів» чеської компанії були дуже багатослівними, однак серед решти заяв нас найбільше зацікавила фраза члена ради директорів Škoda Auto з продажів і маркетингу Мартіна Яна, яку не завадить процитувати дослівно: «Цього року буде кілька гучних новин: нові покоління Kodiaq і Superb, а також оновлені моделі Kamiq і Scala».

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Skoda Kodiaq та Peugeot 5008

За попередньою інформацією, нові генерації Kodiaq і Superb мають бути представлені о другій половині року. Обидві новинки збережуть двигуни внутрішнього згоряння, принаймні у складі гібридних силових установок. Нового флагмана чеського бренду виготовлятимуть разом зі спорідненим Volkswagen Passat у словацькій Братиславі. Однак на відміну від німецького родича, якого пропонуватимуть виключно як універсал, Superb збереже два варіанти кузова.

Що вибрати? Порівнюємо Peugeot 508 та Skoda Superb

Важливим презентаціям топових моделей передуватимуть прем'єри модернізованих моделей Scala і Kamiq. Про деталі цих оновлень чехи поки не випустили ані пари з уст, тож ми можемо лише припускати, що обидві моделі отримають більші восьмикутні ґратки та вузькі фари, як у Fabia. Також нагадаємо, що наступного 2024 року Skoda оновить ще й свого бестселера — модель Octavia.

Що вибрати? Порівнюємо хетчбеки Skoda Fabia та Citroen C3

Відзначимо, що саме вона піднялася на верхівку внутрішнього рейтингу продажів чеської марки: за підсумками 2022-го Skoda продала в цілому світі 731 300 нових авто, серед яких «Октавіями» були 141 100 машин. Другим став мініатюрний Kamiq (96 300 проданих авто), і лише третій щабель рейтингу посів великий кросовер Kodiaq (94 500 шт.).

Найпопулярніші нові авто року: що найчастіше шукали на AUTO.RIA?

Саме він, до речі, очолив продажі легковиків Skoda в Україні. Детальний звіт про найпопулярніші на нашому ринку моделі нових авто, які активно купували минулого року, запропонуємо вашій увазі у понеділок.

Отзывы о Skoda Kodiaq

Отлично
14 отзывов
4.6
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.7
  • Комфорт
    4.7
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Skoda Kodiaq

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми