debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Автомобіль тижня. Оновлений Volkswagen T-Roc Назад

Автомобіль тижня. Оновлений Volkswagen T-Roc

В Україні розпочались продажі оновленого Volkswagen T-Roc

У це складно повірити, але кросовер Volkswagen T-Roc було вперше представлено майже п'ять років тому. Втім, на наш ринок він потрапив лише після солідної паузи, тому його поява все ще впадає в очі. Однак у країнах Західної Європи до цього паркетника вже звикли, і щоби трохи підігріти до нього інтерес у  Volkswagen викотили його оновлену версію.

Фольксваген Т-Рок

Візуально визначити оновлений паркетник буде дуже просто. На його передньому бампері можна побачити повітрозабірники більшого розміру та нові ходові вогні. На фальшрадіаторній решітці змінився малюнок, а обидві фари тепер поєднуються тоненькою декоративною вставкою, яка підсвічується з ДХВ. На задній частині змін помітно менше. Тут можна помітити оптику з іншим малюнком та новий бампер з агресивнішим дизайном.

Тест-драйв Volkswagen Golf VIII: ширший крок!

Натомість в інтер'єрі змін багатенько. Тут з'явилась нова передня панель, для якої нарешті використані м'які матеріали. Кольорові вставки, що були фішкою цієї моделі, виробник зберіг, а блок керування “кліматом” замінили на сенсорні панелі, які також присутні та на кермі автомобіля. Також модернізацію зазнала мультимедійна система кросовера, яка перейшла на платформу MIB3. Її екран тепер розташовано в верхній частині торпедо, а в топовому виконанні буде доступним 9,2-дюймовий тачскрін.

Що залишилось незмінним, то це лінійка двигунів. На нашому ринку поки що доступний тільки 1,5-літровий TSI, який розвиває 150 кінських сил, а у Західній Європі окрім нього буде ще 3 агрегати. Базовим мотором там стане літрова 110-сильна турботрійка, а на вершині бензинової гамми розмістився 2,0-літровий 190-сильний TSI.

Что выбрать? Volkswagen T-Roc или Mazda CX-3

Дизельна лінійка кросовера складається тільки з дволітрового TDI, що доступний у двох версіях: на 115, або 150 кінських сил. Що цікаво, повноприводна трансмісія заявлена тільки для 190-сильного бензинового мотора та топового турбодизеля як опція. Тобто нам з 1,5-літровим TSI поки дістались тільки передньоприводні кросовери.

Фольксваген Т-Рок

Схоже оновлення пережив T-Roc Cabriolet, а також заряджена версія T-Roc R. Під капотом останнього як і раніше встановлюється дволітровий TSI, що розвиває 300 кінських сил. Така потужність дозволяє кросоверу розганятися до 100 км/год всього за 4,9 секунди, а його максимальна швидкість складає 250 км/год. Але, для нас ця інформація поки не має жодної користі, адже офіційно T-Roc R в нашу країну не поставлятимуть.

Тест-драйв VW T-Roc: Король вечеринки

Цікавих технічних нововведень у моделі одразу декілька, але всі вони пов'язані з комплексом IQ.Drive. Після рестайлінгу виробник суттєво розширив перелік електронних помічників, що встановлюються на авто уже в базі. А за доплату тепер можна буде встановити систему Travel Assist. Іншими словами, це адаптивний круїз-контроль, який працює на швидкостях до 210 км/год та може прогнозувати дорожню ситуацію за допомогою GPS-навігатора та фронтальної камери.

В Україні продажі оновленого Volkswagen T-Roc вже розпочались. Причому, в нашому каталозі чимало варіантів пропонують в наявності. Варто зазначити, що базових версій кросовера до нашої країни не привозять, і на вибір доступно всього три комплектації: Style, Sport та R-Line. Таке рішення імпортера не кращим чином вплинуло на початкову ціну моделі.

Все новые Volkswagen T-Roc на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые Volkswagen T-Roc на AUTO.RIA
от 1 068 000 грн до 1 364 631 грн

Для прикладу, за найдоступніший в нашій країні варіант T-Roc зараз просять від 1 110 644 гривень. За ці гроші дилери Skoda запропонують вам Karoq в дуже хорошій комплектації, а в автосалонах Mazda можна придивитися до повноприводної CX-30 у виконанні Black Edition. І це ще ми не згадуємо про Hyundai Tucson та Nissan Qashqai, що також вписуються у цю суму. Тому за гаманець клієнта дилерам Volkswagen ще доведеться позмагатися.

Отзывы о Volkswagen T-Roc

Отлично
7 отзывов
4.5
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.9
  • Надежность
    4.7
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.9

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, объем багажника, стоимость обслуживания, шумоизоляция

Все отзывы о Volkswagen T-Roc

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми