дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна, шумоізоляція
250 тис.км 7 л / 100 км Сім'я
НЕДООЦІНЕНЕ НА РИНКУ АВТО.
Мені попався гляжений, як технічно, так і по кузову.
Пробіг був 250 тис....і можливо навіть рідний, виходячи із стану салону і технічно.
Вмістка, презентабельна на вигляд машинка, окрім передніх фар звісно.
Кліренс середній як для седана.
В салоні все мінімалістично, симпатично, зручно і по-домашньому уютно.
Двигун 2.0 tdci - вважається ненадійним...ну в мене працював як часики. Правда трошки жостко по звуку. З МКПП теж проблем не було.
Дійшла справа до заміни задніх амортизаторів....довелось на СТО гріти-висверлювати - виявилось, що вони рідні. Реставрував супорти - підклинювали, болячка. Після цього машинка стала відчутно динамічнішою.
З дверима, електросклопідйомниками проблем не виникало, хоч пишуть, що болячка.
Вага десь півтори тони, короч ге сітроен 900кілограмовий.
АКУРАТНО НАТИСКАЙТЕ КНОПКИ КЛІМАТ-КОНТРОЛЮ. Кріплення блоку клімату слабеньке, може провалитись всередину.
Предохранітєлі не перегорали ЗОВСІМ.
Оптика була слабенька...
Багажник великий, але отвір вузьковатий.
Лампочки скрізь міняються легесенько.
Запчастин на розборках вистачає. Але в мене за 15 тис пробігу практично нічого не ламалось.
Дно було так собі, на 4, добре дивіться при покупці. Також гнилий передній підрамник, це болячка.
І звертайте увагу на краї порогів біля передніх коліс.
Машинка добре керується, устойчива, ну але не для гонок, а для спокійної впевненої їзди.
Чомусь склалось таке враження - що Форд Мондео 3 переважно купують врівноважені ретельні люди, які їх не убивають. Тому на ринку немало технічно достойних машинок, як для 25річного віку авто.
А, ну і пічка-кондиціонер теж працювали як годинник.
Скучаю за своїм Фордиком.
Рекомендую купувати.
Олександр Шмид2 дні назад