debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Infiniti QX80 пішов «у серію» з яскравою зовнішністю концепту. Якою ж буде ціна? Назад

Новий Infiniti QX80 пішов «у серію» з яскравою зовнішністю концепту. Якою ж буде ціна?

Японський виробник люксових авто щойно презентував нову генерацію власного флагмана. ВІДЕО

Дякуємо одному з найвпливовіших автомобільних дизайнерів світу за те, що полінувався! Звісно, це жарт: вочевидь Альфонсо Албайса, віцепрезидент Nissan Infiniti з дизайну, доклав неабияких зусиль, щоб «вкоротити руки» технологам, які зазвичай істотно спрощують концептуальні моделі на їхньому шляху від подіуму до серійного виробництва. Саме тому Infiniti QX80 нової генерації постав на офіційній презентації з майже незмінною зовнішністю концепт-кара QX Monograph, який Infiniti продемонструвала минулого літа.

Скільки гривень за новий Lexus LM?

Теперішній QX80, який ділив агрегати з Nissan Patrol, дещо схожий на брутальний позашляховик, якого трохи причепурили для виходу «в люди», однак новий флагман японського бренду має просто приголомшливий монументальний вигляд, котрий дозволить йому зазіхати на гаманці клієнтів, досі зацікавлених пропозиціями на кшталт Range Rover Sport Autobiography, Lexus LX чи, скажімо, BMW X7. Принаймні габарити дозволяють: це величезний автомобіль завдовжки 5364 мм і завширшки 2116 мм навіть зі складеними бічними дзеркалами, колісна база якого сягає 3073 мм. До речі, Infiniti не має наміру пропонувати кабіни з двома рядами крісел: усі нові QX80 матимуть три ряди сидінь у конфігурації 2-2-3.

Інтер’єр — відповідний зовнішності: майже вертикальну передню панель, вкриту пухкою шкіряною накладкою, прикрашає «віртуальний кокпіт» з двох об’єднаних 14,3-дюймових дисплеїв, а ще один 9-дюймовий монітор, встановлений на «бороді» під вузьким дефлектором системи вентиляції, опікуватиметься керуванням функціями клімату та комфорту, а також вибором режимів руху. Відокремлені крісла першого та другого рядів розділятиме широченна «шкіряна» консоль з місткими боксами, а на «гальорці», за словами Албайси, який провів коротку «екскурсію» новинкою на відео, почуватимуться комфортно навіть дорослі пасажири.

Автомобіль тижня: Audi Q7

Під капотом QX80 буде встановлено 3,5-літровий бензиновий V6 з подвійним турбонаддувом (VR35DDTT), який постачатимуть виключно з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Його продуктивність становить 450 к.с. і 700 Нм: це на 45 к.с. і 140 Нм більше, ніж у теперішнього QX80 з 5,6-літровим атмосферним V8. Автомобіль пропонуватимуть із заднім або повним приводом, що залежатиме від ринку.

З огляду на те, що новий Infiniti QX80 найближчими днями стане прикрасою Міжнародного автосалону в Нью-Йорку і вийде у продаж у Сполучених Штатах протягом найближчого літа, його вартість для американського ринку вже відома. Початкову версію автомобіля, обладнаного заднім приводом, оцінено у 84 445 доларів, повноприводний автомобіль буде на 3 тисячі дорожчим, а вартість максимальної версії Autograph 4WD сягне $112 590!

Які нові Infiniti QX80 є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Які нові Infiniti QX80 є на AUTO.RIA зараз?
от 2 490 000 грн до 3 105 900 грн

Плани українського імпортера Infiniti на постачання моделі поки не розкриті, однак ми одразу повідомимо про них на каналі Новин AUTO.RIA у Telegram, щойно дізнаємось більше. Цікавих подробиць про технічний бік та комплектації нового Infiniti QX80 ми додамо у нашій рубриці «Автомобіль тижня» наступного понеділка.

Отзывы о Infiniti QX80

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми