debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Якими будуть оновлені Skoda Scala та Kamiq? Назад

Якими будуть оновлені Skoda Scala та Kamiq?

Чеська компанія показала прев’ю двох новинок та назвала дату їхньої офіційної презентації.

Зазвичай у Млада Болеславі доволі схвально ставляться до «витоків»: більшість нових Skoda з’являється на дорогах та в соціальних мережах «автошпигунів» задовго до їхніх презентацій з мінімальним «камуфляжем», а часом навіть взагалі без маскувальної плівки. Втім, перебіг подій з оновленими Scala та Kamiq виявився іншим: на випробуваннях їх помічали нечасто, тож гіпотез про вигляд рестайлінгових моделей у Мережі не так вже й багато.

Тест-драйв Skoda Fabia NEW: прощай, бюджет!

Власне, відсьогодні потреба у них взагалі зникла: чеський виробник оприлюднив дизайнерські ескізи Skoda Scala та Kamiq, які дають доволі чітку картину змін. Головне враження: оновлень не так вже й багато, а «роботи по металу», вочевидь, взагалі не передбачені. Втім, це доволі передбачувано, адже йдеться лише про перший рестайлінг бюджетних моделей, які вийшли на ринок у 2018 (Scala) та 2019 (Kamiq) роках.

Цікаво, що внаслідок оновлення зовнішність рестайлінгового універсала Scala сильно нагадуватиме екстер’єр концепту Skoda Vision RS, який показали восени 2018-го на автосалоні в Парижі. Принаймні спереду: «Скала» отримає округлішу решітку радіатора та масивніший передній бампер з двома окремими решітками обабіч центрального повітрозабірника. Та головне те, що її фари нарешті втратять простецьку трикутну форму й отримають вбудовані світлодіодні ходові вогні, конфігурація котрих невловимо нагадуватиме розташування ДХВ мінікросовера Ford Puma.

Усі нові Skoda Scala на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Skoda Scala на AUTO.RIA
от 706 000 грн до 969 597 грн

Новий задній бампер Skoda Scala теж нагадуватиме про «виставковий» концепт Vision RS, хоч і матиме менше декору. Іншим стане й «світловий підпис» задніх ліхтарів, хоча їхня форма залишиться незмінною, — як і скло дверцят багажного відсіку з великим написом Skoda замість круглого логотипа (нагадаємо, ця дизайнерська «фішка» дебютувала свого часу саме на моделі «Скала»).

Формфактор кросовера дав розробникам «Шкоди» більше простору для фантазії: хоч оновлення теж передбачають переважно зміни елементів декору, зовнішність рестайлінгового «Каміка» стане значно агресивнішою. Як і на «Скалі», змін зазнає світлотехніка: «верхній поверх» двокомпонентних передніх фар з вбудованими у нього ходовими вогнями та сигналами повороту стане вужчим, а нижній, з модулем головного світла, матиме іншу форму.

Відповідним чином зміниться й передній бампер: він стане масивнішим і отримає великі декоративні повітрозабірники обабіч, а металізована «губа» буде стилізована під сплітер (позаду його врівноважуватиме дифузор з такого ж матеріалу). Та головною візитівкою кросовера, на думку чеських дизайнерів, має стати більша решітка радіатора з подвійними U-подібними вертикальними перетинками.

Придивитись новий Skoda Kamiq на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Придивитись новий Skoda Kamiq на AUTO.RIA
от 698 683 грн до 1 184 000 грн

Жодних подробиць щодо змін в інтер’єрі та моторизації компактних моделей виробник не розповсюдив, однак дізнатися що до чого ми зможемо вже незабаром. За планом офіційна презентація оновлених Skoda Scala та Kamiq має відбутися 1 серпня, тим часом як на оновлення «старших» моделей Kodiaq та Superb доведеться почекати принаймні до осені.

Отзывы о Skoda Scala

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми